Miha Zajc'a yol görüntü! Eski takımı talip oldu

Fenerbahçe'de gözden düşen ve performansı eleştirlen Miha Zajc'ın devre arasında sarı lacivertli takımdan ayrılması bekleniyor. Miha Zajc için eski takımı Empoli'nin devreye girdiği öğrenildi.

Sezon başında uzun uğraşlar sonrası sözleşmesini uzatan Miha ZajcFenerbahçe ile yol ayrımına geldi. Trabzonspor ve Adana Demirspor maçlarında oynadığı kötü futbolun ardından gözden çıkarılan Sloven yıldıza yeniden İtalya yolları gözüktü.

3.5 MİLYON EURO'YA SATTI

Alınan bilgilere göre; Serie A ekibi Empoli, Zajc'ı yeniden kadrosuna katmak için harekete geçti. Çizme ekibinin 2019'da 3.5 milyon Euro'ya Fenerbahçe'ye sattığı yıldız futbolcuyu bu kez kiralık olarak kadrosuna katmayı hedeflediği öğrenildi.

KARTAL BİLE SIRT ÇEVİRDİ

Bu sezon 12 maçta 748 dakika sahada kalan ve 2 gol atan Zajc düşük performansıyla, kendisine büyük destek veren İsmail Kartal'ın bile tepkisini çekmişti. Ağustos ayında 3 yıllık yeni sözleşme imzalayan 29 yaşındaki futbolcunun ayrılığa ve Empoli'nin teklifine nasıl yaklaşacağı merak ediliyor. 

(Takvim)

Miha Zajc'a yol görüntü! Eski takımı talip oldu ile ilgili etiketler Miha Zajc Fenerbahçe Serie A
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.