Migros'ta 15 liraya çılgın hafta sonu indirimi başladı! 5 lt Orkide Ayçiçek Yağında Gördüğünüze İnanın!

Migros marketlerde 26-27 Şubat 2022 tarihlerinde 5 lt Orkide Ayçiçek Yağında çılgın bir indirim fırsatı sizleri bekliyor. Yüzde 7'lik KDV indirimi sonrasında Ayçiçek Yağındaki şok fırsatlar vatandaşları sevindiriyor. İşte Migros 26-27 Şubat sıvı yağ fiyatları!

Migros’ta temel gıda ürünlerinde indirim fırsatı şenliği dikkatlerden kaçmıyor. Yüzde 7’lik KDV indirimi sonrasında fiyatlar daha da aşağıya düşerken özellikle 5 lt Orkide Ayçiçek Yağındaki şok fırsat vatandaşları sevindiriyor.

Migros’ta hafta sonunda 100 TL ve üzeri alışverişlerde 1 lt Orkide Ayçiçek Yağını 35.44 TL yerine sadece 15 TL’ye alabileceksiniz. Gördüğünüze İnanın adlı bu kampanya 26-27 Şubat tarihlerinde geçerli olacak.

Migros'ta 15 liraya çılgın hafta sonu indirimi başladı! 5 lt Orkide Ayçiçek Yağında Gördüğünüze İnanın!

2 Mart 2022 tarihine kadar ise Migros marketlerde hafta sonunda da geçerli olmak üzere 4 lt Kırlangıç Ayçiçek Yağı 101.84 TL yerine 92.45 TL’ye sizin olabilecek.

Migros'ta 15 liraya çılgın hafta sonu indirimi başladı! 5 lt Orkide Ayçiçek Yağında Gördüğünüze İnanın! - Resim : 2

Migros Sıvı Yağ Fiyatları

• 1 lt Orkide Ayçiçek Yağı 15 TL
• 4 lt Kırlangıç Ayçiçek Yağı 92.45 TL

Migros'ta 15 liraya çılgın hafta sonu indirimi başladı! 5 lt Orkide Ayçiçek Yağında Gördüğünüze İnanın! ile ilgili etiketler Migros Migros aktüel ürünler Migros indirimleri migros ayçiçek yağı sıvı yağ fiyatları
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.