Migros 1 Mayıs'ta tatil mi?

Migros 1 Mayıs'ta tatil mi? Türkiye'nin en büyük süpermarket zincirlerinden biri olan Migros'un 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda çalışıp çalışmadığı sorusuna yanıt aranıyor. Birçok resmi kurumun tatil olmasından dolayı hangi işletmelerin açık hangilerinin tatil olduğundan emin olamayan vatandaşlar internette Migros 1 Mayıs İşçi Bayramında çalışıyor mu Sorusuna yanıt arıyor. Konu hakkında tüm ayrıntılar haberimizde. Peki Migros 1 Mayıs'ta tatil mi? İşte detaylar...

Migros 1 Mayıs'ta tatil mi? Son dönemde internette en çok araştırılan konulardan biri olan 1 Mayıs tarihinde hangi kurumların tatil olduğu sorusuna hala yanıt aranıyor. Bu sorulardan biri de Migros 1 Mayıs'ta tatil mi, açık mı kapalı mı, Migros 1 Mayıs İşçi Bayramında çalışıyor mu. Biz de bu konuyu inceledik ve tüm detaylar haberimize ekledik. Peki 1 Mayıs'ta Migros tatil mi?

MİGROS 1 MAYIS'TA TATİL Mİ?

Migros 1 Mayıs İşçi Bayramında açık ve her zaman ki hizmet saatlerinde vatandaşlar Migros'tan alışverişlerini yapabilecek.

MİGROS

Migros Ticaret A.Ş., Türkiye'deki süpermarket zincirlerinden biridir. Migros'un temelleri 1954 yılında İstanbul Belediyesi'nin aldığı tarihî kararla, İsviçre'de "Ucuzluğun Kralı" adıyla bilinen Migros teşkilatının benzerinin Türkiye'de kurulması ile atıldı. İstanbullulara tanzim satışlarını da sunan, dönemin İstanbul Valisi ve Belediye Başkanı Fahrettin Kerim Gökay tarafından açılmıştır.

1975 yılında Koç Topluluğu'ndan Vehbi Koç'un istek ve yönlendirmesiyle hisseleri Koç Holding tarafından devralınan Migros, 1991 yılında halka açıldı. 1990 yılının sonundan itibaren büyük mağazacılık uygulamasına başlayan Migros, 2005 yılında perakende zinciri Tansaş'ı satın aldı.

2016 yılında şirket, 1513 Migros, 39 Macro Center ve 23 5M olmak üzere yurt içinde; yurt dışında ise Kazakistan ve Makedonya'daki 39 Ramstore ile hizmet vermektedir. 2017 yılı sonu itibari ile yurtiçinde 1.858 ve yurtdışında 40 olmak üzere toplam 1.898'e çıktı.

Migros insan ve iyi yaşam konularında 2014-2015 yıllarında BİST'in sürdürülebilirlik endeksine giren ilk ve tek perakendeci şirket olmuştur.

Migros 1 Mayıs'ta tatil mi? ile ilgili etiketler Migros 1 Mayıs 1 Mayıs İşçi Bayramı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.