"Midye başlı başına bir çöp" diyen midyeci kadın yeni videosunda isyan etti: "Sözlerimi kırpmışlar"

Sosyal medyanın gündemine bomba gibi düşen midyeci kadının videosu, büyük tepkilere neden olmuştu. Midyenin temizlik aşamalarını gösteren kadın "Midye başlı başına bir çöp. Midyenin neyi hijyen olacak." demişti. Türkiye’nin konuştuğu midyeci bu sözlerinin çarpıtıldığını ve videonun kesildiğini söyleyerek isyan etti.

Türkiye'nin en sevilen sokak lezzetlerinden olan midyenin temizleme aşamalarının gösterildiği video, sosyal medyaya bomba gibi düşmüştü.

Midyeci kadının görüntülerinin yer aldığı ve "Midyeciden şok itiraf" notu düşülerek paylaşılan bir videoda, kadının söylediği "Midye başlı başına bir çöp, işte görüyorsunz. Herkes tutturmuş hijyen, hijyen... Midyenin neyi hijyen olacak, bu bildiğiniz çöp. Çöpün içinden midyeyi alıyoruz, şimdi göreceksiniz ve inceleyeceksiniz" ifadeleri olay yaratmıştı.

O kadın bugün tekrar konuştu ve sözlerinin çarptıldığını iddia etti.

"VİDEOYU KIRPARAK PAYLAŞTILAR"

İzmirli midyeci kadın dün TikTok üzerinden canlı yayın açarak olayla ilgili isyan etti. Kadın şu ifadeleri kullandı:

"Beni dün her yerde paylaşan arkadaşa sesleniyorum. Bak güzel arkadaşım. Sen kalkıp benim videomu paylaştın başım gözüm üstüne. Ama keşke videomu kırpmadan paylaşsaydın. İnsanlar onun sonunu da izleseydi. Tamam midye başlı başına bir pislik dedim ama o pislikten biz zevk yaratıp paylaşıyoruz. Kokoreçi düşün. İşkembeyi düşün. Mumbarı düşün. Bunların hepsi aynı zaten. Derdin ne benimle güzel arkadaşım. Sen 4 tane babasız çocuğun hakkına girdin ya. Benim işimle oynadın ya"

Kendsine denetime gelineceğini söyleyen midyeci kadın "Ben seni Allah'a havale ettim. Sen benim babasız 4 tane çocuğumun hakkına girdin. İşimle oynadın ben seni Allah'a bırakıyorum. Allah da seninle çok güzel oynayacak" sözleriyle videoyu sonlandırdı.

"Midye başlı başına bir çöp" diyen midyeci kadın yeni videosunda isyan etti: "Sözlerimi kırpmışlar" ile ilgili etiketler Midye Sosyal Medya TikTok
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.