Mide kaldırmıyor: Merve Kavakçı'nın eski eşi, "başörtüsü avcısı" Alemdaroğlu ile omuz omuza

28 Şubat döneminde türban yasağının ilk uygulayıcısı olan Alemdaroğlu, Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte 'adalet' için yürüdü. "Başörtüsü avcısı" olarak bilinen Alemdaroğlu ile aynı saflarda KHK ile üniversiteden ihraç edilen eski vekil Merve Kavakçı'nın eşi Prof. Cihangir İslam'ın da bulunması şaşkınlık yarattı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun FETÖ'den tutuklanmasını protesto etmek için başlattığı ve bugün sonlanacak yürüyüşte ilginç anlar da yaşandı.

Maltepe'de sonlandırılacak yürüyüşte; CHP liderine bazı milletvekili ve partililer de eşlik ediyor.

9 Temmuz'da sonlandırılması planlanan yürüyüşe katılan son isim ise, İstanbul Üniversitesi'nin eski rektörü Kemal Alemdaroğlu oldu.

fwefrgrg

28 ŞUBAT'IN TÜRBAN AVCISI

28 Şubat döneminde görev başında olan Kemal Alemdaroğlu, türban yasağını üniversitelerde ilk uygulayan isim olarak biliniyor.

ŞİMDİ ADALET İSTİYOR

Görevde kaldığı süre boyunca "başörtülü" öğrencilere karşı çeşitlik adaletsizlikler yapan Alemdaroğlu'nun, CHP'nin "Adalet" yürüyüşüne katılması görenleri de şaşırttı.

erjergerghh

O ZİHNİYETİN SİMGE MAĞDURU MERVE KAVAKÇI'NIN EŞİNDEN GARİP TUTUM!

Daha da şaşırtıcı olan ise, Kemal Alemdaroğlu'nun desteklediği yürüyüşte Kanun Hükmünde Kararname ile üniversitedeki görevinden ihraç edilen Prof. Dr. Cihangir İslam'ın da katılması oldu.

Başörtüsü zulmünün simge isimlerinde Refah Partisi eski milletvekili Merve Kavakçı'nın eski eşi, aynı zamanda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakçı Kan'ın da eski eniştesi olan Cihangir İslam, başörtüsü düşmanı Alemdaroğluile aynı saflarda yürüdü.

hgcgcgfcg

Mide kaldırmıyor: Merve Kavakçı'nın eski eşi, "başörtüsü avcısı" Alemdaroğlu ile omuz omuza ile ilgili etiketler CHP kemal alemdaroğlu yürüyüş
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.