Mide ağrısıyla hastaneye gitti: Bağırsaklarından 60 ev eşyası çıktı

Hindistan'da 2 yıldır karın ağrısı çeken bir hastanın bağırsaklarından kulaklıktan kolyeye kadar tam 60 farklı eşya çıkarıldı.

Pencap'taki Moga Tıp Hastanesi müdürü Ajmer Singh Kalra, "Röntgen çekerken midenin içinde madalyonlar, zincirler, somunlar, cıvatalar, kulaklıklar ve başka birçok nesne bulduk" dedi.

Mide ağrısıyla hastaneye gitti: Bağırsaklarından 60 ev eşyası çıktı

35 yaşındaki hasta Kuldeep Singh'in, şiddetli karın ağrıları ve yüksek ateşi nedeniyle hastaneye gittiği bildirildi. Sağlık görevlileri sorunlu bölgeyi taradı ve bunun üzerine endişe verici bir keşifte bulundular: Singh'in madalyonlar, zincirler, somunlar, cıvatalar, kulaklıklar, çengelli iğneler, mıknatıslar, gömlek düğmeleri ve fermuarlar ve daha birçok yenmeyen nesne dahil olmak üzere yaklaşık 60 süs eşyasını yuttuğu ortaya çıktı.

Mide ağrısıyla hastaneye gitti: Bağırsaklarından 60 ev eşyası çıktı - Resim : 2

Doktorlar hastaya Pika Sendromu teşhisini koydu. Pika sendromu, besin değeri olmayan maddeleri yeme alışkanlığı haline getiren bireylerde oluşan bir yeme bozukluğudur.

Bu rahatsızlık en çok küçük çocuklar, hamile kadınlar ve otizm spektrum bozukluğu, zihinsel engelli veya şizofreni gibi psikiyatrik bozuklukları olan kişiler arasında yaygındır.

Mide ağrısıyla hastaneye gitti: Bağırsaklarından 60 ev eşyası çıktı - Resim : 3

Hastanın vücudundaki eşyalar 3 saatlik bir ameliyat ile çıkarıldı.

Mide ağrısıyla hastaneye gitti: Bağırsaklarından 60 ev eşyası çıktı ile ilgili etiketler Hindistan Ameliyat
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.