Microsoft'tan bilgisayar seviyesinde telefon!

Microsoft bu kez işleri sıkı tutuyor. muhteşem özelliklere sahip bir Windows 10 Mobile cihazı ile piyasaya sıkı bir giriş yapmaya hazırlanıyor.

Windows işletim sistemli mobil cihazlar mobil cihaz sektöründe alt sıralardan kurtulmak için atağa geçiyor. Yeni Windows 10 Mobile cihazlarına dikkat çekerek Andrid ve İOS işletim sistemli telefonları geçmeyi planlıyor.

051120161758452213187_3.jpg

Mobil cihaz sektöründe sızıntıları ile ünlenmiş @evleaks, son tweet'lerinde Microsoft'un üzerinde çalıştığı yeni cihaz hakkında bilgiler verdi. Windows 10 Mobile işletim sistemine sahip olacak cihazın laptop seviyesinde bir işlemcisi de bulunacak.

Söz konusu yeni Windows 10 Mobile cihazı hakkında henüz başka bir bilgi mevcut değil. Dediğimiz gibi şu an için sızıntılar dahilinde telefonda laptop seviyesinde bir işlemci bekleniyor. Bu da Microsoft'un mobil cihaz konusunda tamamen dibe vurmadan önceki son büyük adımı olarak ele alınabilir.

Microsoft'tan bilgisayar seviyesinde telefon! ile ilgili etiketler Windows telefon Microsoft laptop
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.