Miçotakis Türkiye'yi suçladı, ortaya çıkan görüntüler gerçeği anlattı

Yunanistan Başbakanı Miçotakis, CNN canlı yayınına katılarak göçmenler konusunda yine Türkiye'yi suçladı. Miçotakis'in konuşması sırasında, Yunan Sahil Güvenliği'nin göçmenleri geri ittiği, Türk Sahil Güvenliği'nin ise ölüme itilen göçmenleri kurtardığı anlar ekrana yansıdı.

Yunanistan Başbakanı Miçotakis, CNN'de Ege ve Akdeniz'de yaşanan gerilime ilişkin konuştu. "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın düşüncelerinin karşısındayım" dedi. Türkiye'nin uluslararası hukuka uymadığını öne sürdü.

YUNANİSTAN GERİ İTTİ, TÜRK SAHİL GÜVENLİĞİ KURTARDI

Miçotakis'in göçmenler için Türkiye'yi suçladığı anlarda ekrana Yunan Sahil Güvenliğinin göçmenleri geri ittiği görüntüler yansıdı.

️Görüntülerde, Yunanistan’ın geri ittiği göçmenler Türk Sahil Güvenliği tarafından kurtarılıyordu.

CNN ekranlarına yansıyan bu görüntüler Yunan başbakanın Türkiye'yi suçlayan söylemlerini yalanlar nitelikteydi.

Miçotakis Türkiye'yi suçladı, ortaya çıkan görüntüler gerçeği anlattı ile ilgili etiketler Mülteci Yunanistan Başbakanı Miçotakis sınır Yunan Sahil Güvenliği Türk Sahil Güvenliği

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.