Michy Batshuayi'den transfer açıklaması: Çok fazla insan konuşuyor ama...

Türkiye Kupası 5. tur karşılaşmasında Fenerbahçe Kadıköy'de Adanaspor'u 6-0 mağlup etti. Müsabakaya 4 gol atarak damga vuran Michy Batshuayi maçın ardından transferi hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

Türkiye Kupası 5. tur karşılaşmasında Fenerbahçe Kadıköy'de Adanaspor'u 6-0 mağlup etti.

Müsabakaya 4 gol atarak damga vuran Michy Batshuayi maçın ardından transferi hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

''SÜRE ALAMAYAN OYUNCULAR AÇISINDAN İYİYDİ''

"Aldığımız sonuçtan dolayı mutluyum. Güzel bir oyun ortaya koyduk. Süre alamayan oyuncular açısından da iyiydi. Kendimden çok bahsetmek istemiyorum. Bugün Lincoln'le ilgili konuşmak istiyorum. Bugün gerçekten iyi bir performans ortaya koydu. Onun adına gururluyum. Harika bir oyuncu kendisi."

''ÇOK FAZLA İNSAN KONUŞUYOR AMA BEN FENERBAHÇE'YE KONSANTREYİM'

"Açıkçası rekabet çok önemli bir şey. Rekabetle çok daha iyi bir noktaya gelirsiniz. Herkes bu takımda 11'de başlayabilir, çok kaliteli oyuncular var. Transferler ilgili, dedikodularla ilgili çok fazla insan konuşuyor ama ben Fenerbahçe'ye konsantreyim. Hocam ve takım arkadaşlarım da bana güveniyor. Her zaman işimi yapmaya çalışıyorum. Bu takımla kazanabileceğimiz tüm kupaları kazanmak istiyorum"

 

 

Michy Batshuayi'den transfer açıklaması: Çok fazla insan konuşuyor ama... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Adanaspor Türkiye Kupası Ziraat Türkiye Kupası Michy Batshuayi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.