Michy Batshuayi kaç gol atar? Belçikalı yıldızdan "gol hedefi" sorusuna anlamlı cevap

Beşiktaş'ın yeni golcüsü Michy Batshuayi, gol hedefiyle ilgili gelen soruya, "Benim ilk hedefim cumartesi günü bir gol atıp galibiyeti sağlamak olacaktır şimdilik" yanıtını verdi. Siyah-Beyazlılar'ın Belçikalı yıldızı yeni macerasına oldukça istekli başladı. İşte ilk röportajı...

Beşiktaş'ın yeni golcüsü Michy Batshuayi, Siyah-Beyazlı takımla ilk antrenmanına dün çıktı. 27 yaşındaki Belçikalı yıldız bugünkü çalışma öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Dünya basınında ses getiren bir prodüksiyonla Beşiktaş'a katılan tecrübeli santrfor, "Kendimi iyi hissediyorum, çok mutluyum. Soyunma odasındaki ortam çok güzel. Aile ortamı var, herkes çok mutlu. Maçlar kazanmak, kupalar kazanmak, goller atarak takımıma katkı sağlamak istiyorum" dedi.

Kevin N'Koudou'yla transfer sürecinde sıkça görüştüklerini hatırlatan Belçikalı, "N'Koudou bana iyi bir takımımız olduğundan bahsetmişti. İleriye dönük hedefleri olan, planları olan bir kulüp olduğunu biliyordum. Projesi olan bir takım olduğunu biliyordum. Ben de bu yüzden Beşiktaş'ı tercih ettim" diye konuştu.

Michy Batshuayi kaç gol atar? Belçikalı yıldızdan "gol hedefi" sorusuna anlamlı cevap

GOL HEDEFİ SORUSUNA ZEKİ CEVAP

Beşiktaş'ta daha önce İspanyol golcü Alvaro Negredo'ya ilk transferinde gol hedefi sorulmuş ve futbolcunun ağzınan şakayla karışık 40 sayısı çıkmıştı. Michy Batshuayi ise bu konuda da tecrübesini konuşturdu ve gol hedefiyle ilgili gelen soruya, "Benim ilk hedefim cumartesi günü bir gol atıp galibiyeti sağlamak olacaktır şimdilik" yanıtını verdi. 

Yıldız ismin sözlerinden satırbaşları şöyle:

"Birçok büyük takımda oynadım ama Beşiktaş da bu takımlardan bir tanesi. Beşiktaş, en az diğerleri kadar büyük. Gelecekle ilgili planım ise cumartesi günü gol atmak. Şampiyonlar Ligi gruplarında Chelsea ile eşleşme ihtimalimiz var. Herkes büyük takımlara karşı büyük maçlar oynamak ister. Her futbolcu bunu ister."

"Beşiktaş taraftarının Türkiye'nin en büyük taraftarı olduğunu biliyorum. Umarım bu sene en azından bir maçta tüm stadın dolu olduğu bir maçta forma giyebilirim. Kulübün, bütün taraftarların bana gösterdiği sevgiye bir karşılık vermek istiyorum. Gollerimle takıma katkı sağlamak istiyorum."

"Hocamız Sergen Yalçın da benim burada olmamdan dolayı mutlu. İleride daha fazla konuşacağız. Bugün eve gidince onun Chelsea'ye attığı golleri izleyeceğim."

 

TYLER BOYD'UN YENİ TAKIMI BELLİ OLDU

Öte yandan, Beşiktaş'ın Amerikalı kanat forveti Tyler Boyd, Çaykur Rizespor'la transfer görüşmelerine devam ediyor. 27 yaşındaki futbolcu bugünkü antrenmanda yer almadı. Geçen sezonun 2. yarısında Sivasspor'a kiralanan Boyd'un bu sezonu da Karadeniz ekibinde geçirmesi bekleniyor. 

Michy Batshuayi kaç gol atar? Belçikalı yıldızdan "gol hedefi" sorusuna anlamlı cevap ile ilgili etiketler Beşiktaş Sergen Yalçın Michy Basthuayi
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.