Michy Batshuayi devre arası veda etmeye hazırlanıyor

Fenerbahçe'de düzenli olarak forma şansı bulamayan golcü oyuncu Michy Batshuayi ayrılmayı kafasına koydu. EURO 2024'te forma giymek isteyen ve bu sebeple sürekli oynamaya ihtiyacı olan Michy Batshuayi devre arasında ayrılabilir.

Sezon başında adı pek çok kulüple anılan ve İngiliz ekibi Nottingham Forest'a transferi direkten dönen Michy Batshuayi'nin Fenerbahçe ile yollarının devre arasında ayrılacağı iddia edildi.

Edin Dzeko geldikten sonra ilk 11'e girmekte zorlanan Belçikalı forvetin, Sarı-Lacivertli yönetimle bir görüşme gerçekleştirdiği ve kendisine gelen transfer tekliflerinin değerlendirilmesini talep ettiği belirtildi.

DÜZENLİ OYNAYACAĞI BİR TAKIM İSTİYOR

30 yaşındaki futbolcunun adı Belçika ekiplerinden Club Brugge ve Antwerp ile sık sık anılıyor. Batshuayi'nin EURO 2024'te Belçika Milli Takımı kadrosunda yer almak istediği ve bunun için de düzenli oynayacağı bir takımda kariyerini sürdürmek istediği ifade edildi.

SÖZLEŞMESİ SEZON SONU BİTİYOR

9 milyon Euro değer biçilen Batshuayi'nin Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Kanarya'nın 1 yıl da opsiyon hakkı bulunuyor.

30 GOLE KATKI YAPTI

Michy Batshuayi, Fenerbahçe formasıyla şu ana kadar 49 maçta görev aldı. Belçikalı golcü, 25 gol atarken, 5 de asist katkısı yaptı. 

Michy Batshuayi devre arası veda etmeye hazırlanıyor ile ilgili etiketler Michy Batshuayi Fenerbahçe Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.