Miami’de çöken binada ölü sayısı 9'a çıktı, 156 kişi kayıp

Florida eyaletindeki Miami'de çöken 12 katlı binanın arama-kurtarma çalışmalarında 4 kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı. Hayatını kaybedenlerin sayısı 9’a yükselirken, 156 kişiden halen haber alınamıyor.

ABD'nin Florida eyaletine bağlı Miami Beach'in kuzeyindeki sahil kasabası Surfside'da yer alan ve kısmi çökme yaşanan 12 katlı Champlain Towers South Condo binasında kurtarma ekiplerinin çalışmaları sürüyor.

Miami’de çöken binada ölü sayısı 9'a çıktı, 156 kişi kayıp

Miami-Dade Belediye Başkanı Daniella Levine Cava son yaptığı açıklamada, arama-kurtarma çalışmaları sırasında ekiplerin 4 kişinin daha cansız bedenine ulaştığını ifade ederek, hayatını kaybedenlerin sayısının 9’a yükseldiğini bildirdi.

Miami’de çöken binada ölü sayısı 9'a çıktı, 156 kişi kayıp - Resim : 2

YAPISAL SAHA ARAŞTIRMASI RAPORU YAYINLANDI

Öte yandan ABD basınında, çökme yaşanan binaya ait 2018 Ekim ayına ait yapısal saha araştırması raporu yayınlandı. Raporda, yaklaşık üç yıl önce bir mühendisin binanın havuz güvertesinin altındaki beton levhada yapısal hasar ve otoparkta bulunan "çatlama ve parçalanma" ile ilgili endişelere dikkat çektiği görüldü.

Binada bulunan 136 daireden 55’inin etkilendiği kısmi çökme nedeni ile hala 156 kişiden haber alınamıyor.

Miami’de çöken binada ölü sayısı 9'a çıktı, 156 kişi kayıp ile ilgili etiketler Miami florida çöken bina

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.