Miami pozları gitti, semt pozları geldi... Şeyma Subaşı alay konusu oldu

Evlenme teklifi aldığı ve nikah masasına oturmaya hazırlandığı 36 yaşındaki sevgilisi Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile sürpriz bir şekilde ilişkisini sonlandıran Acun Ilıcalı'nın eski eşi ve kızı Melisa'nın annesi Şeyma Subaşı soluğu Türkiye'de aldı. Ayrılık sonrası İstanbul'a dönenen Subaşı'nın verdiği pozlar alay konusu oldu. Miami pozlarının ardından şimdi de İstanbul pozlarını yayınlayan Subaşı'nın ‘semt oturuşu’ sosyal medyayı salladı.

2021 yılının başlarında aşk yaşamaya başladığı Mısırlı sevgilisi Meedo ile ayrılığı sonrası flaş bir kararla kızı Melisa'nın yanına İstanbul'a dönen Şeyma Subaşı'nın semt pozları alay konusu oldu.

Bir dargın bir barışık ilişki sürdüren Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi, geçtiğimiz günlerde ilişkilerini noktalamışlardı. Subaşı ayrılık sonrası Instagram hesabından "Sizlerin de bildiği ve tanık olduğu gibi yaklaşık 1,5 seneidr Meedo Alsaloussi ile yaşadığımız birlikteliğimizi karşılıklı anlaşarak sonlandırma kararı aldık. Her ilişkide olabileceği gibi biz de yaşadığımız anlaşmazlıklar sonucu ilişkimizi sürdüremeyeceğimize karar verip saygı çerçevesinde yollarımızı ayırdık. Aldığımız bu karar ve yaşadığımız hassas sürece siz değerli takipçilerin ve basın mensuplarının saygı ve anlayışını rica ediyorum" açıklamasında bulunmuştu.

Mısırlı sevgilisi Meedo ile Miami'de 3,5 milyon dolarlık ev alan ve evlenmesi beklenirken ayrılan sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, ayrılık sonrası apar topar İstanbul'a kızı Melisa'nın yanına döndü. Miami pozlarına veda eden Şeyma'nın İstanbul'daki 'semt oturuşu' pozları ise magazin gündemini salladı.

ŞEYMA'DAN SEMT POZLARI

Subaşı için sosyal medyada 'Yalıdan kovulan Yasak Elma karakteri gibi gecekondusuna geri dönmüş', 'Şeyma o kadar çok ülke gezdi ki adaptasyon sorunu hiç yok', 'Gerçek Şeyma geri döndü', 'Şeyma tekrar Miami'ye gitsin', 'Yakında yeni bir kitap yazar', 'Şeyma Yasak Elma kadrosuna dahil oldu zannettik' yorumları yapıdı.

İşte Şeyma Subaşı'nın semt pozları...

Miami pozları gitti, semt pozları geldi... Şeyma Subaşı alay konusu oldu

Miami pozları gitti, semt pozları geldi... Şeyma Subaşı alay konusu oldu - Resim : 2

Miami pozları gitti, semt pozları geldi... Şeyma Subaşı alay konusu oldu ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı Miami İstanbul Sosyal Medya semt oturuşu Meedo Mohammed Alsaloussi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.