Miami Açık'ta Barty&Andreescu finali

Miami Açık'ta son şampiyon Ashleigh Barty, yarı finalde Svitolina'yı rahat geçerek adını finale yazdırdı. Dünya 1 numarası Avustralyalı raketin rakibi Bianca Andreescu oldu. 2019 Amerika Açık şampiyonu Kanadalı raket, bu zaferinin ardından adeta ortalardan kaybolmuştu.

Miami Açık' tek kadınlar finalinin adı koyuldu; Ashleigh Barty - Bianca Andreescu... 2019'da bu turnuvada şampiyonluğa ulaşan dünya 1 numarası Barty ile 2019 Amerika Açık şampiyonu Andreescu pazar günü kupa için kozlarını paylaşacak.

Avustralya Açık'ta Muchova'ya sürpriz şekilde elenen Ashleigh Barty, Miami Açık yarı finalinde Ukraynalı raket Elina Svitolina'yı 6-3'lük 2 setle geçti. Dünya 5 numarası karşısında rahat bir maç çıkaran Barty, ardından rakibini beklemeye geçti.

Diğer yarı final eşleşmesinde Rumen asıllı Kanadalı raket Bianca Andreescu, Yunan rakibi Maria Sakkari'yi 2-1 ile geçerek finale yükseldi. İlk seti 7-6 kazanan dünya 8 numarası, ikinci seti 6-3 kaybetti. Final setini de tie-break'le kazanan 2000 doğumlu Andreescu, 18 yaşında elde ettiği Grand Slam zaferinin ardından ilk kez bir turnuvada finale yükseldi. 

ERKEKLERDE HURKACZ SÜRPRİZİ

Miami Açık tek erkeklerde Hubert Hurkacz sürprizi yaşanıyor. Dünya 37 numarası Polonyalı raket üst üste Shpavalov, Milos Raonic ve Stefanos Tsitsipas gibi favori rakiplerini eleyerek yarı finalde dünya 8 numarası Rus raket Andrey Rublev'in rakibi oldu. Yarı finalin diğer ayağında ise Roberto Bautista-Agut ile genç İtalyan Jannick Sinner karşılaşacak.

Miami Açık'ta Barty&Andreescu finali ile ilgili etiketler miami açık Ashleigh Barty Bianca Andreescu Hubert Hurkacz
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.