MHP'nin tepki verdiği Mansur Yavaş'tan yeni açıklama

MHP lideri Devlet Bahçeli, Ankara'da gerçekleştirilen Alparslan Türkeş anma programında yaşanan arbedenin ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a "Dikkat etsin" mesajı göndermişti. Daha önce siyasi açıklamalara yanıt vermeyeceğini söyleyen Yavaş'tan yeni bir açıklama geldi. Mansur Yavaş, "Vakıf Genel Sekreterinin Belediyede görevli olması nedeniyle ilişkilendirilmiş olabilirim." dedi.

Ankara'da geçtiğimiz hafta sonu Alparslan Türkeş Vakfı'nın Alparslan Türkeş anma etkinliğinde arbede yaşandı. 50 kişilik bir grup salona girerek organizasyon yetkilerini kameralar önünde darp etti. Yaşananların ardından MHP lideri Bahçeli'den çok kritik bir çıkış geldi.

Bahçeli, saldırıya ilişkin soruya, "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Bey'in elinin altında geliştiği kanaati hakim. Bundan sonra Mansur Bey dikkat etsin. Arkasında bir ülkücü nefes var" yanıtını verdi.

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman ise, "Bilinmesi gereken bir önemli husus, Sayın Genel Başkanımızın, Ülkücü kimliğinin gereği olarak kimseyi tehdit etmeyeceğidir" açıklamasında bulundu.

MANSUR YAVAŞ'TAN Bİ AÇIKLAMA DAHA

Konuya ilişkin daha önce sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Mansur Yavaş bir açıklama daha yaptı.

Yavaş'ın açıklaması şöyle:

"Yanlış yorumlanmaması için vakfın toplantısına katılmadığım gibi çiçek de göndermedim. Vakıf Genel Sekreterinin Belediyede görevli olması nedeniyle ilişkilendirilmiş olabilirim. Gençlik Parkı içinde bulunan salonumuzu istemişlerdi, uygun bulmamıştım. Yaşananlarla uzaktan yakından ilgimiz yok. Başka siyasi partilerin iç işlerine karışmam. Vakfın Genel Sekreteri bizde çalışıyor diye ilişkilendirme oluyorsa, belediyede çok sayıda ülkücü var. Ülkücü diye kimseyi çalıştırmayalım mı?"

 

MHP'nin tepki verdiği Mansur Yavaş'tan yeni açıklama ile ilgili etiketler Mansur Yavaş Ülkü Ocakları Ankara MHP Alparslan Türkeş Vakfı bahçeli
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.