MHP'nin simgelerinden Bayrak Dede vefat etti

MHP'nin Mersin'deki miting ve toplantılarının vazgeçilmez ismi olan Bayrak Dede lakaplı Mehmet Ali Yıldırım 87 yaşında vefat etti. Perşembe günü ikindi sonrasında toprağa verilen Yıldırım'ın vefatını MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz duyurdu.

Uzun yıllar Mersin Valiliğinde çalışıp buradan emekli olan Bayrak Dede lakaplı Mehmet Ali Yıldırım tedavi gördüğü Mersin Şehir Hastanesinde vefat etti. 

87 yaşında olan ve yaşlılığa bağlı olarak vefat ettiği belirtilen Yıldırım perşembe günü ikindi namazının ardından Güney Kent Mezarlığı'nda defnedildi. 

MHP'nin simgelerinden Bayrak Dede vefat etti

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz Yıldırım'ın vefatını sosyal medya hesabından "Mitinglerde ve toplantılarda “Bayrak Dede” olarak bilinen Mehmet Ali Yıldırım dedemiz rahmet-i rahmana kavuşmuştur. Cenab-ı Allah merhuma rahmetiyle, merhametiyle, ihsanıyla muamele etsin. Yakınlarının acısını yürekten paylaşıyorum. Mekanı cennet olsun. FATİHA" mesajı ile duyurdu. 

MHP'nin simgelerinden Bayrak Dede vefat etti - Resim : 2

Bayrak Dede Ankara'yı ziyaretinde MHP Lideri Bahçeli tarafından da makamında kabul edilmişti. 

MHP'nin simgelerinden Bayrak Dede vefat etti ile ilgili etiketler MHP bayrak dede Mehmet Ali Yıldırım
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.