MHP'nin 13.Olağan Büyük Kurultay tarihi belli oldu

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "13.Olağan Büyük Kurultayımızın 18 Mart 2021 Perşembe günü maske, mesafe ve temizlik şartlarına titizlikle riayet eden dava arkadaşlarımızın katılımıyla yapılması bugünkü Merkez Yönetim Kurulumuzda kararlaştırılmıştır." açıklamasında bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin olağan kurultay tarihi belli oldu. MHP Lideri Devlet Bahçeli, yaptığı son dakika açıklamasında kurultayın tarihini resmen duyurdu.

18 MART'TA KURULTAY VAR

Bahçeli'nin kurultay ile ilgili açıklaması şöyle:

13.Olağan Büyük Kurultayımızın 18 Mart 2021 Perşembe günü maske, mesafe ve temizlik şartlarına titizlikle riayet eden dava arkadaşlarımızın katılımıyla yapılması bugünkü Merkez Yönetim Kurulumuzda kararlaştırılmıştır.

ENİS BERBEROĞLU AÇIKLAMASI

AYM'nin Enis Berberoğlu kararını ele alan Bahçeli, "Yanlış ve mahsurlu olsa da kararları bağlayıcıdır ama otomatik olarak milletvekilliği sıfatı kazandırmayacaktır" diye konuştu.

MHP'nin 13.Olağan Büyük Kurultay tarihi belli oldu ile ilgili etiketler MHP Devlet Bahçeli Kurultay Milliyetçi Hareket Partisi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.