MHP'li Sarıkamış Belediye Başkanı Harun Hayali'den kötü haber! Sağlık durumu nasıl?

Kars Sarıkamış Belediye Başkanı Harun Hayali'den kötü haber geldi. Sarıkamış ilçesinde göğüs ağrısı sebebi ile gittiği hastanede kalp krizi geçirdiği tespit edilen MHP'li Belediye Başkanı Harun Hayali, tedavi gördüğü yoğun bakım ünitesinde bu defa da beyin kanaması geçirdi. İşte Hayali'nin sağlık durumuna dair tüm detaylar...

Sarıkamış Belediye Başkanı Harun Hayali, bugün sabah saatlerinde göğsündeki ağrı sebebi ile Sarıkamış Devlet Hastanesine gitti. Burada muayenesi tamamlanan Hayali'nin kalp krizi geçirdiği tespit edildi. Doktorlar, Kafkas Üniversitesi Tıp Fakültesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi'ne sevk etti.

Öğlen saatlerinde anjiyo olan ve yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan Başkan Hayali’nin bu sırada beyin kanaması da geçirdiği belirlendi.

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, Sarıkamış Kaymakamı Enis Aslantatar ve Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu hastaneye gelerek, Hayali'nin durumu hakkında doktorlardan bilgi aldı. Sağlık heyeti, Başkan Harun Hayali’nin ambulans uçakla İzmir Dokuz Eylül Hastanesi’ne sevk edilmesine karar verdi.

HARUN HAYALİ KİMDİR?

1 Mayıs 1962'de Sarıkamış’ta dünyaya gelen Harun Hayali ilkokul ortaokul ve liseyi Sarıkamış’ta okuduktan sonra Kars Kafkas üniversitesi Yerel yönetimler bölümünden mezun oldu. Ticaretle uğraşmakta olan Harun Hayali bunun haricinde 2009-2014 Mahalli İdareler seçimlerinde 2 kez Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) çatısı altında Sarıkamış Belediyesi meclis üyeliği yaptı. Hayali, Sarıkamış Belediyespor'un Kulüp Başkanlığın 2 dönem yaptı. Evli olan Harun Hayali 3 çocuk babasıdır. Harun Hayali, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri'nde MHP'nin Sarıkamış Belediye Başkanı oldu.

 

MHP'li Sarıkamış Belediye Başkanı Harun Hayali'den kötü haber! Sağlık durumu nasıl? ile ilgili etiketler Sarıkamış Belediye Başkanı Kalp Krizi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.