MHP'den Akit TV'ye çok sert 'Anırkabir' tepkisi!

Devlet erkanının 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Anıtkabir'i ziyaretini canlı yayında izleyicilerine aktaran Akit TV, haberin KJ'sine "Anıtkabir" yerine "Anırkabir" yazmış ve tepki çekince de "yazım hatası" açıklaması yapmıştı. Bu duruma MHP Genel Başkan Yardımcısı Hidayet Vahapoğlu'ndan çok sert tepki geldi.

Akit TV'nin tartışmalara neden olan yayınına MHP Genel Başkan Yardımcısı Hidayet Vahapoğlu’dan çok sert tepki geldi.

"Bunlar hata falan değil..." diyen Vahapoğlu, Neyzen Tevfik'in meşhur "Geldikleri gibi gitmediler, kimi itini bıraktı, kimi bitini. Kimi de piçini bıraktı" dizelerini Akit TV için tekrarladı.

MHP'li Vahapoğlu, Akit TV'nin ekran görüntüsünü şu sözlerle paylaştı:  

"Bunlar hata falan değil... Bu ucuzlukları gördükçe Neyzen Teyfik’e atfedilen şu mısralar geliyor aklıma; "Geldikleri gibi gitmediler; kimi itini bıraktı, kimi bitini. Kimi de piçini bıraktı!.. Yoksa bu kadar şerefsizin bizden olması mümkün değil!" (Neyzen Teyfik)" 

MHP'den Akit TV'ye çok sert 'Anırkabir' tepkisi!

MHP'den Akit TV'ye çok sert 'Anırkabir' tepkisi! ile ilgili etiketler Anıtkabir Akit TV MHP Anırkabir Hidayet Vahapoğlu Neyzen Teyfik
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.