MHP'den dev rezerve anlamlı kutlama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Türkiye tarihinin en büyük doğalgaz rezervini bulmasına ilişkin MHP'den anlamlı bir kutlama mesajı geldi. Karadeniz’de 320 milyar metreküp doğal gaz rezervi bulmasının ardından MHP’nin resmî hesaplarından ‘#MüjdelerOlsun’ etiketiyle ‘Çırpınırdı Karadeniz’ türküsü paylaşıldı. MHP ayrıca Genel Başkan Bahçeli'nin 'Çırpınırdı Karadeniz'in dizelerini okuduğu bir video daha paylaştı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bugün Dolmabahçe Sarayı’nda açıklanan 320 milyar metreküplük doğal gaz müjdesinin ardından, sosyal medya hesabından Azerin tarafından seslendirilen "Çırpınırdı Karadeniz" türküsünü "Çırpınırdı #Karadeniz Bakıp Türk'ün Bayrağı'na #MüjdelerOlsun" mesajı ile paylaştı.

MHP'den dev rezerve anlamlı kutlama
MHP bu paylaşımdan sonra ikinci bir mesaj daha attı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 2018 yılında Samsun'da yaptığı konuşmasında "Çırpınırdı Karadeniz" türküsünün dizelerini okuduğu anlara ilişkin videoyu paylaşan MHP, "Bugün #Karadeniz hakikaten çırpınıyor! #MüjdelerOlsun 🇹🇷" ifadelerini kullandı.

MHP'den dev rezerve anlamlı kutlama - Resim : 2

MHP'den dev rezerve anlamlı kutlama ile ilgili etiketler Karadeniz MHP Devlet Bahçeli doğalgaz çırpınırdı karadeniz

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.