MHP'den Demirören Medya'ya tepki

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Basın Danışmanı Yıldıray Çiçek ve MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla Demirören Medya Grubu'na tepki gösterdi.

Habertürk TV'yi boykot kararı alan MHP, bu kez Hürriyet ve Demirören Medya Grubu'na tepki gösterdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Basın Danışmanı Yıldıray Çiçek, Hürriyet Gazetesi'ni etiketleyerek Bahçeli’nin açıklamasının niye kullanılmadığını sordu.

Çiçek şöyle tepki gösterdi:

"Vatanı bölmek isteyen, Türk milletini parçalamak isteyen HD(P)KK ortakları, YPG sevdalıları ve Terörist Demirtaş aşıklarıyla (CHP&İP) 19 Mayıs kutlama Hürriyet’i bu olsa gerek.... En anlamlı açıklamayı yapan MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin açıklaması niye konulmadı?"

BİR TEPKİ DAHA: SANSÜR MÜ UYGULUYOR?

Çiçek'in ardından bir tepki de İstanbul İl Başkanı Birol Gür'den geldi. Gür şu paylaşımı yaptı:

"Hürriyet ve Demirören medya grubu Liderimizin açıklamalarına sansür mü uyguluyor? Bugün manşetten girilen başlıklarda ne için Liderimiz Sn Devlet Bahçeli’nin açıklamalarına yer verilmedi? Manşetlik haber mi bulamadınız? Özel bir hususiyet mi var?"

Gür, paylaşımına Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Hürriyet Gazetesi ve Demirören Haber Ajansı'nı da etiketledi.

MHP'den Demirören Medya'ya tepki ile ilgili etiketler MHP Devlet Bahçeli Demirören Medya Hürriyet Gazete
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.