MHP'den Akşener'in partisine çok sert sözler...

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmet Büyükataman MHP Bursa teşkilatı bayramlaşma töreninde Meral Akşener ve yeni partisini çok sert sözlerle eleştirdi.

Yeni parti kurma hazırlıklarını sürdüren Meral Akşener’i eleştiren Büyükataman, “Bu parti; ‘her görüşten insanın kendine ait değerleri bulacağı parti’dir. ‘Hiçbir ideolojik kaygısı olmayanların partisi’dir. ‘1980 öncesi Fethullah Gülen’in dinlerarası diyalog modeli uygulansa sağdan soldan ölümler olmazdı’ diyenlerin partisidir. ‘Ben FETÖ’nün Belediyeler başimamıyım’ diyenlerin partisidir. Kısaca ‘O hanıma sahip çıkın, koruyun’ diyen FETÖ liderinin partisidir” dedi.

Büyükataman devamında ise Necip Fazıl Kısakürek’in şiirini okuyarak şöyle devam etti:

“Ey şeddeli eşşeklik,

Anırışta cerbeze,

Bir harf bile değilsin,

Elif üstünde hemze”dir.

MHP'DEN BİR KIL BİLE KOPARAMAZLAR

Takke düşmüş kel görünmüştür. Kimin ne olduğunu, neye ve kime hizmet ettiğini büyük Türk milleti görmüş ve anlamıştır. Daha yola çıkarken düğmeyi yanlış iliklemişlerdir. MHP'den değil bir oy koparmak, tek bir kıl dahi koparmaları mümkün değildir.

Gürültü çıkarmakla, çok konuşmakla, bir yerlere sığınmakla siyaset yapılıyor olsaydı, tarlaya gömülmezlerdi. Zira bunları konuşturanlar, meydana salanlar, kendilerine sahip çıkamamışlardır. Son kullanılma tarihleri bittiği zaman hepten bir kenara atılacakları muhakkaktır. Tarih bu gibi ayrılıkçıların, özel hesap peşinde olanların, yapmak yerine bozmak, birleşmek yerine bölmek için çırpınanların enkazıyla doludur.”

MHP'den Akşener'in partisine çok sert sözler... ile ilgili etiketler MHP Meral Akşener Parti ismet büyükataman
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.