'Hanımefendi! Senden olsa olsa...'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin her konuşmasının öznesinin kendisi olduğunu söyledi. Akşener'e yanıt veren MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, "Hanımefendi! Senden olsa olsa sözde özne olur. İçerisinde senin olduğun cümlenin gerçek öznesi hep meçhul odaklardır." ifadesini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bugün grup toplantısında yaptığı açıklamada "Her hafta milletin kürsüsünde bir dezavantajlı, derdi olan grubun temsilcisini konuşturduğumuz için midir, yoksa son zamanlarda küçük ortağın bütün konuşmalarının öznesi ben ve İYİ Parti olduğundan mıdır ya da büyüğünün küçüğünün partimize, partimizin büyüyüşüne, milletimizin teveccühüne karşı duydukları korkudan mıdır bilemem dün Meclis'te ortalık karıştı." ifadesini kullandı.

Akşener'in MHP Lideri Bahçeli'nin her konuşmasının öznesinin kendisi olduğunu söylemesinin ardından MHP'den jet hızıyla bir açıklama geldi.

MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, Twitter hesabından yaptığı açıklamada  "Mevlana’nın “Deve ile Fare” hikâyesi, ders çıkartmak isteyenler için ibretle doludur. Kibirli farenin deveye rehberliği, dereyi görene kadardır. Karşılaşılan ilk zorlukta farenin ne kibri kalmıştır ne de üst perdeden konuşması. Devenin arkasına sığınması da cabası…" dedi.

'Hanımefendi! Senden olsa olsa...'

"SENDEN OLSA OLSA SÖZDE ÖZNE OLUR"

Ataman, Akşener'in kendisini dev aynasında gördüğünü belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Dev aynasına bakıp kendini dev zanneden İP’in Başkanı da yukarıdaki fareden farksızdır.Sadece konuşan, üretmeyen, hiçbir sorumluluk üstlenmeyen ve alabildiğine eleştirmeyi siyaset zanneden bu sakat anlayış, Türk milleti birliğe ihtiyaç duyduğunda hemen arazi olur.

İP’in Başkanı, Sayın Genel Başkanımızı kastederek her konuşmasının öznesinin kendisi olduğunu söylemektedir.Hanımefendi! Senden olsa olsa sözde özne olur. İçerisinde senin olduğun cümlenin gerçek öznesi hep meçhul odaklardır."

'Hanımefendi! Senden olsa olsa...' ile ilgili etiketler MHP İYİ Parti Meral Akşener ismet büyükataman
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.