MHP lideri Bahçeli ikinci doz aşıyı yaptırdı

MHP lideri Devlet Bahçeli ikinci doz koronavirüs aşısını yaptırdı. Bahçeli, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "İnşallah bu salgından maske, mesafe ve temizliğe dikkat ederek yakın zamanda kurtulacağımızı ümit ediyorum" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli sosyal medya hesabından koronavirüs aşısının ikinci dozunu yaptırdığını duyurdu.

MHP lideri Bahçeli ikinci doz aşıyı yaptırdı

TEDBİR ÇAĞRISI YAPTI

Bahçeli, "Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’nın planladığı şekliyle COVID-19 virüsü aşısının ikinci dozunu yaptırdım. İnşallah bu salgından maske, mesafe ve temizliğe dikkat ederek yakın zamanda kurtulacağımızı ümit ediyorum.'' açıklamasında bulundu.

BAKAN KOCA AÇIKLAMIŞTI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da dün yaptığı açıklamada ikinci doz aşılamanın başladığını şu sözlerle açıklamıştı;

"28 gün önce sayın Cumhurbaşkanımızın başlattığı aşı programımızda bugün itibarıyla 2 milyon 800 bini aşkın vatandaşımız ilk doz aşılaması tamamlandı. Yarından itibaren ilk aşılanan grubumuzun ikinci doz aşılarına başlıyoruz. Amacımız hedef nüfusumuzun en az %60'ının aşılanmasını sağlamaktır.

Elbette çok yakın bir gelecekte hem aşının üretimi hem de temini bu oranı hedeflediğimiz seviyeye ulaştıracaktır. Aşı tedarikinde tüm ülkeler zorluk yaşamaktadır. Buna ürettiği aşılar kullanıma giren ülkeler de dahil. Her konuda eleştirildik, yaptıklarımız eksik ya da fazla bulundu, her bir eleştiri yönetimi daha iyi nasıl yapabiliriz fikriyle sahiplendik ve birlikte daha iyisi başarmak için kullandık."

MHP lideri Bahçeli ikinci doz aşıyı yaptırdı ile ilgili etiketler Devlet Bahçeli Korona Koronavirüs korona aşısı ikinci doz
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.