MHP Grup Toplantısı'nda dikkat çeken anlar! Bahçeli yüzüğünü göstererek açıkladı...

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin partisinin bugünkü grup toplantısında dikkat çeken anlar yaşandı. Bahçeli, yüzüğünü göstererek Kıbrıs haritalı olduğunu belirtti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün partisinin grup toplantısında, yüzüğünü göstererek Kıbrıs haritalı olduğunu açıkladı.

Bahçeli, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 39. yıl dönümünde "Kıbrıs Türkleri, Türk dünyasının ayrılmaz bir parçasıdır. Kıbrıs Rum Kesimi adanın hakimi değildir. Kıbrıs adasında adil, kalıcı ve sürdürülebilir çözüm Kıbrıs Türk Halkının egemen eşitliğinin tescil edilmesiyle başlanacak bir sürecin ardından tescil edilebilecektir. Cumhuriyetimizin yeni yüzyılı hem Türkiye Yüzyılı hem de Türk Yüzyılı olacaktır. Tanrı dağlarının eteklerinden dünyaya barış yayılacaktır. Bizim için vatan büyük bir ülkedir, onun adı da turandır. Selam olsun Turan coğrafyasına." açıklamalarında bulundu.

 

 

MHP Grup Toplantısı'nda dikkat çeken anlar! Bahçeli yüzüğünü göstererek açıkladı... ile ilgili etiketler Kıbrıs Devlet Bahçeli
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.