MHP Genel Başkanı Bahçeli: Hedefimiz, Erdoğan'ın yeniden açık ara farkla yeniden seçilmesi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 2023 seçimleri için ilk mitingini Sivas'ta yaptı. Hedeflerinin seçimde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açık ara farkla yeniden seçilmesi olduğunu belirten Bahçeli, "Enflasyon canavarının başı mutlaka ezilecek, bugün az yiyen yarın çok yiyecektir" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Sivas'ta ilk seçim mitinginde konuştu. Hedeflerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden açık ara farkla seçilmesi olduğunun altını çizen Bahçeli, CHP Genel Başkan Kılıçdaroğlu ve 6'lı masaya sert tepkiler gösterdi. 

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

Bütün kardeşlerime sevgi saygılarımı sunuyorum, duruşunuz gücünüze güç katıyor. 2023’e doğru ‘Aday Belli, Karar Net’ temalı toplantımıza katılan Tokatlı kardeşlerimize, Yozgatlı kardeşlerimize hoş geldiniz diyorum.

2023 yılında yapılacak ve milletvekili genel seçimlerinin ilk açık hava toplantısını Sivas’ta başlatıyoruz. Cumhuriyet’in 100. yıl dönümüne doğru yürüyoruz. Yürüdükçe hainleri titretiyoruz. Arkamızda cumhuriyetin asırlık birikimi, önümüzde şehitlerin kahramanlığı, gönlümüzde kardeşliğin emsalsiz birliği var.

Bizim derdimiz dert ettiğimiz mesele başkadır. Derdimiz milli bekâmız ve egemenlik haklarımızdır. Mandacılar bir kez daha harekete geçmiştir. Zaman değişse de oyun, senaryo aynıdır. Alçaklığın şemasında değişiklik görülmemiştir. 1923’ün rövanşını 2023’te almak için tuzak kuruyorlar.

'2023 YILINDA ADAYIMIZ BELLİ, KARARIMIZ NETTİR'

6’lı masaya hesap soracak mısınız? Bu evet’ler zalimlere, zillete düşenlere ve müessir bir tokattır. Fazla söze gerek yok. Sivas’ın haykırışı her şeye bedeldir. İrademiz önümüzü aydınlatıyor, şevkimizi artırıyor. 2023’te adayımız belli, kararımız nettir. 1,5 yıldır kararsızlık içindekiler varsın masalara yüz sürsünler. Varsın birbirlerine kazık atıp dursunlar. Kimin aday olacağını belirlemek için düşmanlarından icazet alsınlar. Milletimize nasıl gelecek vaad ettiğimiz apaçık ortadadır. Gizleyecek saklayacak hiçbir şeyimiz yok. Utanacak sıkılacak hiçbir ilişki ağımız da yok. Çünkü biz haktan yana, halktan, hakikatten yanayız.

'HEDEFİMİZ SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN’I AÇIK ARA FARKLA TEKRAR CUMHURBAŞKANI SEÇİLMESİ'

Vakit yaklaşmakta, çember daralmaktadır. Cumhurbaşkanı adayımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Hedefimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı açık ara farkla tekrar Cumhurbaşkanı seçilmesi, TBMM’de vekil sayısı ile çok güçlü bir MHP grubunun ve Cumhur İttifakı’nın tecelli etmesidir.

KILIÇDAROĞLU'NA TEPKİ

Demem odur ki zillet ittifakı yalandır, yozlaşmadır. Samimiyetleri sahtedir. İnsanlarımızı birbirine düşürmenin temeli kazmakla meşguldür.

FETÖ’ye karşı hiçbir tepkisi bulunmamıştır, terörle mücadeleye partisi ile hayır demiştir. Tezkereye hayır diyen HDP ile birlikte CHP'dir. Kılıçdaroğlu valileri tehdit ediyor, otomobil almayın diyerek isyana teşvik ediyor. Kılıçdaroğlu emperyalizmin kılıcını sallıyor. Diğer zillet ortaklarından hiçbir itiraz duyulmuyor.

ENFLASYONLA MÜCADELE MESAJI

Zillet İttifakı siyasi felç geçiriyor, ne yapacaklarını bilmiyorlar. Sözleri asılsız, niyetleri kötüdür.

Enflasyon canavarının başı mutlaka ezilecek, bugün az yiyen yarın çok yiyecektir.

Biz siyasi, ekonomik ve diplomatik yükselişi ile Türkiye’ye destek olacağız. Cumhur İttifakı çiftçinin, memurun, emeklinin, mazlum gönüllerin can beraberidir. Bizde yalan yok gerçek vardır. Cumhur İttifakı’nın adayı belli, kararı nettir. Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk milletinin takdiri ile yeniden cumhurbaşkanı seçilecektir.

Ayrıntılar geliyor...

MHP Genel Başkanı Bahçeli: Hedefimiz, Erdoğan'ın yeniden açık ara farkla yeniden seçilmesi ile ilgili etiketler Devlet Bahçeli Sivas seçim mitingi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.