MHP Genel Başkanı Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 99 gül hediye etti: Anlamı ortaya çıktı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile iftarda bir araya geldi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen görüşmede masada bulunan güller dikkat çekmişti. Bahçeli'nin hediye olarak getirdiği 99 gülün anlamı ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli dün akşam Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde iftar sofrasında bir araya geldi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 99 gül hediye etti: Anlamı ortaya çıktı

Külliye bahçesindeki Özbek Otağı'nda iftarlarını yapan iki liderin masasındaki güller ise kamuoyunun dikkatini çekmişti.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 99 gül hediye etti: Anlamı ortaya çıktı - Resim : 2

MHP Lideri Bahçeli, iftara gelirken Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bu gülleri hediye etmek için yanında getirdi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 99 gül hediye etti: Anlamı ortaya çıktı - Resim : 3

ESMAÜL HÜSNA'YI TEMSİL EDİYOR

İftar sonrasına konulan güllerin adetinin 99 olduğu ve bu güllerin Allah'ın 99 güzel ismi olan Esmaül Hüsna'yı temsil ettiği ortaya çıktı.

 

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 99 gül hediye etti: Anlamı ortaya çıktı ile ilgili etiketler Devlet Bahçeli Recep Tayyip Erdoğan iftar gül hediye
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.