MHP Genel Başkanı Bahçeli: Bugünkü CHP zihniyeti gece ile gündüz gibi farklı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Kayseri'de düzenlenen mitinginde açıklamalar yaptı. Bahçeli, "İzmir’in meşrebi ağır yaralı belediye başkanı ne öğrenmişse zalim babasından öğrenmiştir. Bugünkü CHP zihniyeti gece ile gündüz gibi farklı. Kılıçdaroğlu tarih bilmez, erdem bilmez, edep bilmez bildiği tek şey yalandır, izansızlıktır" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin Kayseri'de düzenlenen mitinginde konuştu. Bahçeli, İzmir'in kurtuluşunun yıl dönümünde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in sözlerine tepki gösterdi. Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

Türkiye geçmişinden kaçan, kendine güveni olmayan ülke durumuna düşürülmek istenmektedir. Bunun adı zillettir. Tarihimizi yargılıyorlar, milli birlik ve dayanışma azmimizi kurcalıyorlar. Hak, hukuk ve adalet kavramlarının içini boşaltıyorlar.

Münafık muhterislere sesleniyorum. Geleceğiniz varsa göreceğiniz de var. Davetsiz gelen döşeksiz oturmaya mahkumdur.

'ANKET ŞİRKETLERİ' TEPKİSİ!

Anket şirketlerini para ile yemleyip MHP ile ilgili kara kampanya düzeneği kuruyorlardı. Yüzleri kızarmadan yıkım planı yapıyorlardı. İşte görsünler buradaki heybeti, haşmeti...

6'LI MASAYA ADAYLIK GÖNDERMESİ: İSİM VE İCAZET ALAMADILAR

Zillet İttifakı aday konusunda henüz isim ve icazet alamadı. Zillet ittifakının istikameti şaşmıştır. Bizim adayımız belli, kararımız nettir. Sözümüz senettir. Türkiye çıkmaz sokaklarda zaman kaybedemez. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır.

Son günlerde tarihimizi tartışmaya açma densizlikleri vandal bir ilkesizlik düzeyine ulaşmıştır. Dünyanın hiçbir yerinde atasına, milli anılarına ülkemizdeki bir güruh kadar yıkıcı, yaralıyıcı konuşan yoktur.

Tarihte gerçekte ne olup bittiğinin araştırılması tarihçilerin işidir. Biz tarihimizi ideolojik gayelerle saldıranlara müsaade etmeyiz. Türk tarihi onların tarihi değildir. Cumhuriyeti cumhurla kucaklayan ya Osmanlı’nın inanmış bir devlet görevlisidir. Karakter aynıdır. Hepsi birlikte Türk milletinin şerefli evlatlarıdır.

Tarihimizi aşağılamaya çalışan köksüzlere müsaade yok.

Kadir kıymet bilmeyen Türkiye muhalifi kaymak tabaka bizi biz yapan değerleri alçakça hedef almaktadır.

Bu CHP zihniyetinin günahları diz boyudur.

İzmir’in meşrebi ağır yaralı belediye başkanı ne öğrenmişse zalim babasından öğrenmiştir. Bugünkü CHP zihniyeti gece ile gündüz gibi farklı. Kılıçdaroğlu tarih bilmez, erdem bilmez, edep bilmez bildiği tek şey yalandır, izansızlıktır.

Sultan Vahdettin kusurları da olsa hain değildir. Kılıçdaroğlu Sakarya Savaşı’nın Kılıçdaroğlu’da yapıldığını zannediyormuş. Konuşmasına toplu alkış olması da cehalet örneğidir.

MHP Genel Başkanı Bahçeli: Bugünkü CHP zihniyeti gece ile gündüz gibi farklı ile ilgili etiketler Devlet Bahçeli Kayseri miting
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.