MHK başkanlığına sürpriz isim! Herkes Lale Orta'yı beklerken...

Yeniden TFF Başkanı olarak seçilen Mehmet Büyükekşi'nin sürpriz bir şekilde Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanlığı için Ahmet İbanoğlu ismini belirlediği öne sürüldü.

3 hafta önce TFF Genel Kurulu'nda yeniden başkan olarak seçilen Mehmet Büyükekşi'den süpriz bir hamle geldi ve MHK Başkanlığı görevi için Ahmet İbanoğlu'nu belirlediği iddia edildi.

MHK Başkanlığı tebliğ edilen Ahmet İbanoğlu, hafta sonuna kadar ekibini belirleyip TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin onayına sunacak.

HERKES LALE ORTA'NIN DEVAM EDECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORDU

MHK Başkanlığı görev için birçok insan Lale Orta'nın görevine devam edeceği kanısındaydı. Fakat Büyükekşi sürpriz bir adımla Ahmet İbanoğlu'nu bu görev için belirledi.

Sabri Çelik ve Lale Orta MHK'larında PMİK (Profesyonel Müsabaka İcra Kurulu) üyesi olarak yer alan Ahmet İbanoğlu bu defa başkanlık koltuğunda oturacak.

MHK başkanlığına sürpriz isim! Herkes Lale Orta'yı beklerken...

AHMET İBANOĞLU KİMDİR?

Ahmet İbanoğlu, Denizli'nin Çivril ilçesinde doğmuştur ve 13 yıl boyunca Denizli Gençlik Spor Ve İl Müdürü olarak görev yapmıştır.

TFF'de 1981 yılında göreve başladı. Mehmet Baykan'ın Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü yaptığı dönemde Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü olan, 2022 tarihinde emekliye ayrılan Ahmet İbanoğlu 13 yıl bu görevi sürdürdü. İbanoğlu, 1981 yılında TFF'de futbol hakemi olarak başlayan görev sürecinde ise 5 yıl Süper Lig hakemliği, 17 yıl profesyonel liglerde hakemlik, 2 yıl TFF Gözlemciler ve Temsilciler Kurulu Üyeliği, 16 yıl Süper Lig hakem gözlemcisi, 3 dönem TFF Futbol Hakemleri Genel Merkez Yönetim Kurulu ve İcra Kurulları üyeliği, hakem eğitimciliği ve hakem mentörü gibi görevlerinde bulundu.

MHK BAŞKANLIĞI İÇİN YOĞUN BİR MESAİ ONU BEKLİYOR

Süper Lig hakemliği ve uzun yıllar Süper Lig gözlemciliği yapan İbanoğlu, klasman belirlenmesi, eğitimler ve testler için bir aylık yoğun bir mesai yapacak.

MHK başkanlığına sürpriz isim! Herkes Lale Orta'yı beklerken... ile ilgili etiketler MHK Ahmet İbanoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.