Mezarlıktan çaldıkları şey pes dedirtti! "Utanç verici bir durum"

Tekirdağ Çorlu'da Sarılar Mahallesi Mezarlığı’nı çevreleyen demir panel çitleri çalındı. Çok sayıda çiti çatan hırsızlar kayıplara karıştı. Mahalle muhtarı ve vatandaşlar hırsızlara tepki gösterip "Diriye saygıları yok ki ölüye saygıları kalsın, yazıklar olsun, çok üzüldüm. Utanç verici bir durum, bu millet iyice şaşırdı." dedi.

İddiaya göre, gece yarısı Sarılar Mahallesi Mezarlığı’na gelen kimliği belirsiz kişi veya kişilerce mezarlığı çevreleyen 65 adet demir panel çit sökülerek çalındı. Mezarlığa ziyarete gelen vatandaşların durumu fark etmesi üzerine jandarmaya haber verildi. Olayla ilgili hırsızların yakalanması için jandarma tarafından çalışma başlatıldı.

“DİRİYE OLMADIĞI GİBİ ÖLÜYE DE SAYGILARI KALMAMIŞ”

Hırsızlara tepki gösteren Sarılar Mahallesi Muhtarı Fuat Döner, “Bunların diriye olmadığı gibi ölüye de saygısı kalmamış. Cidden çok üzüldük. Sağ olsunlar jandarma ekiplerimiz gerekli denetimlerini yapıyorlar ama yine de hırsızlar yapacağından geri kalmıyor. Maddi yönden zarar büyük olabilir ama manevi yönü bizi çok üzdü” diye konuştu.

Mezarlıktan çaldıkları şey pes dedirtti! "Utanç verici bir durum"

"UTANÇ VERİCİ BİR DURUM"

Mahalle sakinlerinden Zafer Özkan da, “Yazıklar olsun, yapılmaması gereken şeyler. Utanç verici bir durum. Nasıl bir vicdan var bunlarda anlamak mümkün değil" diye konuştu.

"BU MİLLET İYİCE ŞAŞIRDI"

Öte yandan sosyal medyada paylaşımları gören vatandaşlar da, “Bu millet iyice şaşırdı. Hiç mi vicdan Allah korkusu yok” şeklinde yorum yaparak tepkisini ifade etti.

Mezarlıktan çaldıkları şey pes dedirtti! "Utanç verici bir durum" ile ilgili etiketler Mezarlık hırsız Tekirdağ Çorlu çit demir

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.