Meyve satan genç işportacıyı öldüresiye döven zabıta memurlarına büyük öfke

Kağıthane Belediyesi zabıtaları sokakta meyve satan gence saldırdı. Kaydedilen videoda elinde bir kasa olan gencin zabıta ekibi tarafından darp edildiği görülüyor. Her kesimden tepki çeken zabıta memurlarının açığa alındığı belirtildi.

Kağıthane Belediyesi zabıtaları sokakta meyve satan gence saldırdı. Esnafa uyguladıkları şiddetin görüntüleri sosyal medyada yayılan zabıta memurlarına her kesimden öfke yağıyor.

BELEDİYE BAŞKANI AÇIKLAMA YAPTI, ZABITALAR AÇIĞA ALINDI

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, olaya karışan zabıta memurlarının açığa alındığını sosyal medyada duyurdu. Başkan Öztekin Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Zabıta ekiplerimizin bir seyyar satıcı müdahalesi sırasında dün yaşanan talihsiz olay ile ilgili gerek adli makamlar gerekse Belediyemiz tarafından inceleme ve disiplin soruşturması için ilgili zabıta memurları açığa alınmıştır. Kamuoyunun bilgisine saygı ile duyurulur." dedi.

 


UYARANLARA DA SALDIRDILAR

Kağıthane Sanayi Mahallesi'nde seyyar satıcılara operasyon yapan Kağıthane zabıtasına ait ekipler, seyyar satıcılara müdahale etti. Zabıtaların coplarla ve spreylerle seyyar satıcılara müdahalesini gören telefoncu Muhammet İkbal Mazak, zabıtaları uyarınca saldırıya uğradı.

Kağıthane'de zabıta ekiplerinden dayak yediğini iddia eden bir genç karakola şikayette bulundu. Gözleri mosmor olan Muhammet İkbal Mazak, "Seyyar satıcılara operasyon yapan zabıtayı insanlara böyle davranmaması konusunda uyardım. Ama bir anda coplarla saldırdılar" dedi.

Meyve satan genç işportacıyı öldüresiye döven zabıta memurlarına büyük öfke ile ilgili etiketler Zabıta Darp kağıthane belediyesi İşportacı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.