Mevlüt Yüksel TÜYAP’ta kitaplarını imzaladı!

TÜYAP tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği iş birliğinde düzenlenen, 40. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı kitap severleri ağırlamaya devam ediyor. Beylikdüzü Tüyap İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen fuarda, SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel, son kitabı “Milli Mücadele Kahramanları'nı'' okuyucularına imzaladı. Fuar 5 Kasım'a kadar ziyaret edilebilecek.

Mustafa Yüce
Mustafa Yüce

İstanbul ve yakın illerde bulunan kitapseverlerin, tüm sene heyecanla beklediği, Tüyap Kitap Fuarı 28 Ekim Cumartesi günü kapılarını açtı.

Mevlüt Yüksel TÜYAP’ta kitaplarını imzaladı!

FUARIN ANA TEMASI “YAŞASIN CUMHURİYET”

Her sene onbinlerce kitapseverin ziyaret ettiği kitap fuarının, ana teması bu sene Türkiye Cumhuriyeti’nin 100.Kuruluş Yılı nedeniyle, “Yaşasın Cumhuriyet” olarak belirlendi. Bu sene yine birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yapacak olan İstanbul Kitap Fuarı, yurt içi ve yurt dışından birbirinden tanınmış yayınevlerini, ünlü yazarları ve okurları ağırlarken, 400’den fazla kültür etkinliği ve 2000’den fazla yazarın imza günü kitapseverlerle buluşacak.

Mevlüt Yüksel TÜYAP’ta kitaplarını imzaladı! - Resim : 2

GAZETECİ YAZAR MEVLÜT YÜKSEL KİTAPLARINI İMZALADI

TÜYAP tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği iş birliğinde düzenlenen 40. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, 29 Ekim’de her yaştan okurkara kapılarını açtı. Beylikdüzü Tüyap İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen fuarda, SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel, Yediveren Yayınevi’nden çıkan son kitabı “Milli Mücadele Kahramanları”nı okuyucularına imzaladı. Yüksel imza günü nedeniyle yaptığı konuşmada, ”Türkiye Cumhuriyeti’nin 100.Yılı’nın bu tarihi gününde, ”Milli Mücadele’nin Kahramanları’nın anlatıldığı yeni kitabım ile burada bulunmaktan onur duyuyorum.” dedi. TÜYAP Kitap Fuarı. 5 Kasım'a kadar ziyaret edilebilecek.

Mevlüt Yüksel TÜYAP’ta kitaplarını imzaladı! - Resim : 3

Mevlüt Yüksel TÜYAP’ta kitaplarını imzaladı! - Resim : 4

Mevlüt Yüksel TÜYAP’ta kitaplarını imzaladı! - Resim : 5

Mevlüt Yüksel TÜYAP’ta kitaplarını imzaladı! - Resim : 6

Mevlüt Yüksel TÜYAP’ta kitaplarını imzaladı! - Resim : 7

Mevlüt Yüksel TÜYAP’ta kitaplarını imzaladı! - Resim : 8

 

Mevlüt Yüksel TÜYAP’ta kitaplarını imzaladı! ile ilgili etiketler İstanbul TÜYAP
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.