Mevlüt Çavuşoğlu: Sahada yenilgiye uğradılar

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Libya'daki gelişmelere ilişkin olarak, tek çıkış yolunun siyasi çözüm olduğunu vurguladı. Çavuşoğlu, ''Bugüne kadar askeri çözümü tercih edenler, sahada yenilgiye uğradılar, başaramadılar, başaramayacaklar.'' dedi.

Bakan Mevlüt Çavuşoğlu, resmi ziyaret kapsamında bulunduğu Niamey'de, Nijer Dışişleri Bakanı Kalla Ankourao ile görüşmesinin ardından muhatabıyla ortak basın toplantısı düzenledi.

"ASKERİ ÇÖZÜMÜ TERCİH EDENLER SAHADA YENİLGİYE UĞRADILAR"

Mevkidaşıyla yaptığı görüşmede başta Libya olmak üzere bölgesel konuların da gündeme geldiğini ve görüş alışverişinde bulunduklarını söyleyen Çavuşoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Libya'da tek çözüm, siyasi çözümdür. Başından beri bunu söylüyoruz. Bugün de aynı şeyi söylüyoruz. Bugüne kadar askeri çözümü tercih edenler, sahada yenilgiye uğradılar, başaramadılar, başaramayacaklar. Libya'da tek çözüm yolunun, siyasi çözüm olduğunu içlerine sindirsinler. Başka çıkar yolu yok. Başka bir yolla da herhangi bir amaca ulaşamayacaklarını bilsinler."

 

Mevlüt Çavuşoğlu: Sahada yenilgiye uğradılar ile ilgili etiketler Mevlüt Çavuşoğlu Libya Nijer askeri siyasi çözüm
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.