Metropolün ortasında bir köy projesi: Üsküdar'da her çocuğun bir köyü olacak!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen sosyal medyada Üsküdar'da kurulacak Çocuk Köyü'nün geldiği son aşamayı paylaştı. İşte çocukların şehrin göbeğinde köy hayatı yaşamalarını sağlayacak olan projenin son hali...

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen yeni açılacak olan Üsküdar Çocuk Köyü'nü paylaştı. Küçüksu'da kurulacak olan çocuk köyü çocuklara şehir hayatında açık bir alanda gerçek bir köy ortamı hissiyatını yaşatacak. 

Köy yumurtası, değirmenler 

Üsküdar'daki özel proje ile çocuklar doğa ile zaman geçirecek ve çevreyi tanıma şansı yakalayacak. Projedeki köyde Köy Meydanı, Biyolojik Gölet, Çocuk Oyun Alanı, Perma Kültür Alanı, Hayvan Çiftliği, Çim Amfi, Su Değirmeni, Yeşil Köprü ve Arkatlı Yol, Piknik Alanı, Bilyeli Araba ve Çim Kayağı, Kaskatlı Doğal Havuz, Macera Alanı, Kaya Bahçesi, Çocuk Oyun Alanı, Meyve Bahçesi, Orman Meyveleri Bahçesi alanları olacak. 

Belediye Başkanı Hilmi Türkmen son halini paylaştı

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen sosyal medya hesabında 'Uzakta hep gitmek istenen köy var ya hani, artık çok yakın olacak' diyerek özel projede gelinen son aşamayı şu cümlelerle aktardı: 

"Buraya bol bol meyve ağacı, koyun, inek, tavuk gelecek. Hatta at bile olacak :) Yerler köy çimi olacak, çok az kaldı, burası çok güzel olacak! O uzakta, hep gitmek istenen köy var ya hani, artık çok yakın olacak! Üsküdar’da her çocuğun bir köyü olacak"

Metropolün ortasında bir köy projesi: Üsküdar'da her çocuğun bir köyü olacak! ile ilgili etiketler Üsküdar Hilmi Türkmen
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.