Metropoll anket şirketinden 'pes artık' dedirten u dönüşü!

Gerçeklikle uzaktan yakından alakası olmayan anket sonuçları yayımlayarak seçim sürecini provoke etmeye çalışan CHP'ye yakınlığı ile bilinen anket şirketi MetroPOLL Araştırma, 4-7 Mayıs tarihlerinde yapılan ilginç çalışmayı paylaştı.

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde sonuçları belli oldu. Cumhur İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Başkan Recep Tayyip Erdoğan 49,51, HDP destekli 6'lı masanın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ise yüzde 44.89'luk oy oranına sahip olduğu seçimlerde adaylık yarışı ikinci tura kaldı.

Milyonlarca kişi seçim sonuçlarına odaklanırken manipülatif anket firmalarının verilerindeki yeni detaylar göze çarptı. 

Metropoll anket şirketinden 'pes artık' dedirten u dönüşü!

SEÇİM ÖNCESİ KILIÇDAROĞLU SEÇİM SONRASI ERDOĞAN!

Seçim öncesi muhalefet yanlısı, gerçeklikten çok uzak rakamlarla dolu anket sonuçları açıklayan MetroPOLL Araştırma anket şirketi, seçim sonuçlarından önce yaptığı son anketinde, Kılıçdaroğlu'nu yüzde 49,1 ile en çok oyu alan Cumhurbaşkanı adayı olarak belirlemişti.

Metropoll anket şirketinden 'pes artık' dedirten u dönüşü! - Resim : 2

METROPOLL ANKET ŞİRKETİNDEN U DÖNÜŞÜ!

YSK'nın tarihi seçim sonuçlarını açıklamasının ardından Twitter sayfasından ikginç bir paylaşım yapan MetroPOLL Araştırma, 10 gün önce sonuçlandığını açıkladığı saha çalışmasını paylaşarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 49,5'lik oy aldığı bir anket yayımladı.

Metropoll anket şirketinden 'pes artık' dedirten u dönüşü! - Resim : 3

PAYLAŞIM TEPKİ ÇEKTİ

Yapılan paylaşımından ardından Twitter kullanıcıları, CHP'ye yakınlığı ile bilinen MetroPOLL Araştırma'ya tepki göstererek, neden seçimden önce bu paylaşımı yapmadığını sordu.

Metropoll anket şirketinden 'pes artık' dedirten u dönüşü! ile ilgili etiketler 2023 Seçimleri Anket
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.