Metrobüste şok kavga: Metrobüste erkeklerin kavgasına kadınlar müdahale etti!

İstanbul'da seyir halindeki metrobüste erkekler arasında kavga meydana geldi. Meydana gelen ilginç kavgayı kadın yolcular ayırdı. O anlar cep telefonuyla kayda alındı.

İstanbul Esenyurt'ta seyir halindeki metrobüste kavga meydana geldi. İki erkek arasında meydana gelen kavgaya kadınlar müdahale etti. Metrobüste saç saça baş başa kavga eden erkeklerin kavgasını kadınlar ayırdı. O anlar metrobüste bulunan vatandaşlar tarafından kayda alındı.

sosyal medyada gündem oldu

Paylaşılan videoda birbirine giren 2 erkeğin, karşılıklı birbirlerini itekleyip saçlarını çektiği görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

"Bunu buradan alın, götürün bunu"

Yaşça daha genç olan kişinin, kendisinden daha büyük olan adama, kavga sırasında söylediği "Bunu buradan alın, götürün bunu" sözleri dikkat çekerken, olay sırasında metrobüste bulunan kadınların, "Yapmayın bir sürü hanım var burada" diyerek kavgayı ayırma çabası kameralara yansıdı.

Meydana gelen kavgayı kadın yolcular ayırdı ve gerilim sona erdi.

Metrobüste şok kavga: Metrobüste erkeklerin kavgasına kadınlar müdahale etti! ile ilgili etiketler metrobüs Esenyurt
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.