Metrobüste büyük izdiham!

İstanbullu bu sabah insan trafiğine uyandı. İşe gitmek için sabahın erken vakitlerinde yola koyulan vatandaşlar bu sabah beklemediği bir görüntüyle karşı karşıya kaldı.

İzdiham kareleriyle hafızalara kazınan metrobüste yolculuk çilesi bitmek bilmiyor. İşe gitmek için toplu taşıtları kullanan vatandaşlar bu sabah büyük bir sürprizle karşılaştı. Metrobüsün Anadolu Yakası'nın ilk duraklarından olan Uzunçayır durağına gelen vatandaşlar uzun bir kuyrukla karşılaştı. Sabah saatlerinde çalışanların ve öğrencilerin tercih ettiği metrobüsü kullanan vatandaşlar araçlara binmek için izdiham yarattı. Vatandaşlar metrobüse binmek için dakikalarca beklemek zorunda kalırken, oluşan yoğunluk nedeniyle metrobüsten inen vatandaşlar da duraktan çıkmakta güçlük çekti.

glkdfjhkgfgfdgdsg

Duraklardaki yoğun kalabalık metrobüslerin de dolu gelmesiyle daha da arttı. Vatandaşlar araca binmek için birbirleriyle yarıştı. Bu yoğunluğun öğle saatlerine doğru azalması bekleniyor.

YENİBOSNA DURAĞI DA KİLTİLENMİŞTİ

Bu sabah ortaya çıkan bu görüntü geçen hafta Yenibosna Metrobüs durağında yaşanan izdihamı akıllara getirdi.

kjdhfgkjhdfdfhgdkfjghdkfjhgdfgdfg

Her gün bir milyona yakın yolcuya hizmet veren hattın duraklarında yaşanan yoğunluğun daha da arttığı görülüyor. Beylikdüzü- Söğütlüçeşme arası 52 km uzunluğunda. Toplam durak sayısı 44.

Metrobüste büyük izdiham! ile ilgili etiketler metrobüs uzunçayır kuyruk izdiham kilitlendi Anadolu Yakası
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.