Metrobüste bıçaklı saldırı: Çocuk ve kadın yolcu engel olmaya çalıştı!

Kadıköy metrosundaki bıçaklı saldırganın ardından şimdi metrobüste hareketli anlar yaşandı. Yolcular arasında çıkan kavgada bir yolcu, diğer iki yolcuyu bıçakla yaraladı. Bir çocuk ve kadın, saldırgana engel olmaya çalışırken o anlar cep telefonu kamerasına saniye aniye yansıdı.

Olay, dün saat 01.20 sıralarında Avcılar istikametine giden metrobüste meydana geldi.

TARTIŞMANIN NEDENİ BİLİNMİYOR

Merter metrobüs durağına gelindiği sırada yolcular arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavgada bir yolcu, diğer iki yolcuyu bıçakla yaraladı.

Metrobüste bıçaklı saldırı: Çocuk ve kadın yolcu engel olmaya çalıştı!

 

KADINLA ÇOCUK, ARAYA GİRMEYE ÇALIŞTI

Bu sırada yaralanan kişinin yakını olduğu belirtilen kadınla çocuk, araya girmeye çalıştı. Çocuk, saldırganın elindeki bıçağı almaya çalıştı. Kadın ise elindeki şemsiyeyle saldırgana vurarak, onu durdurmaya çalıştı.

Metrobüste bıçaklı saldırı: Çocuk ve kadın yolcu engel olmaya çalıştı! - Resim : 3

 

O ANLAR SANİYE SANİYE KAMERADA

Olay yerine gelen bekçiler, yolcuları güçlükle ayırdı. Bacağından ve elinden yaralanan yolcular için ambulans çağrıldı. Bıçaklama anı cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde bir çocukla, kadının saldırgana engel olma çabaları da görülüyor.

 

Metrobüste bıçaklı saldırı: Çocuk ve kadın yolcu engel olmaya çalıştı! ile ilgili etiketler metrobüs metro İstanbul Kadın yolcu bıçak

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.