Metin Temel'in yeni rütbesi ne? Muharrem İnce ne demişti?

24 Haziran seçimleri öncesi CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Metin Temel hakkında konuşmuştu. Metin Temel YAŞ kararıyla terfi etti. Metin Temel'in yeni rütbesi ne? Muharrem İnce ne demişti? Olayla ilgili gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz.

2018 Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi öncesinde CHP'den Cumhurbaşkanı Adayı olan Muharrem İnce, Metin Temel paşa için "Seçilirsem apoletlerini sökeceğim" demişti. Korgeneral Metin Temel, 2018 Ağustos YAŞ kararıyla terfi ettirildi. Metin Temel'in yeni rütbesi ne? Muharrem İnce ne demişti? Yaşanan gelişmeler ve son durumla ilgili bilgileri haberimizde derledik.

Metin Temel'in yeni rütbesi ne? Muharrem İnce ne demişti?


METİN TEMEL'İN YENİ RÜTBESİ NE? MUHARREM İNCE NE DEMİŞTİ?
SüperHaber'in özel haberine göre; 24 Haziran seçimleri öncesi CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin, 2. Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel ile ilgili ''Apoletlerini sökeceğim'' sözlerini sarf etmişti. İnce'nin o dönemde 2. Ordu Komutanı olan Korgeneral Metin Temel'e yönelik sözleri adeta infiale neden olmuştu.

Metin Temel'in yeni rütbesi ne? Muharrem İnce ne demişti? - Resim : 2

RÜTBESİNİ ERDOĞAN TAKACAK
Metin Temel YAŞ kararıyla Orgeneralliğe terfi etti. Kadere bakın ki bir Cumhurbaşkanı Adayı tarafından haketmediği sözlerle eleştirilen Temel'in yeni rütbelerini seçim zaferinin ardından tekrar Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan takacak.

TÖREN 29 AĞUSTOS'TA
Metin Temel ve rütbesi Oramiralliğe yükseltilen Deniz Kuvvetleri Komutanı Adnan Özbal'ın yeni rütbelerini 29 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek törenle Cumhurbaşkanı Erdoğan takacak.

 

Metin Temel'in yeni rütbesi ne? Muharrem İnce ne demişti? - Resim : 3

ORGENERAL İSMAİL METİN TEMEL
İsmail Metin Temel, 1958, Bayburt doğumlu Türk askerdir. 2. Ordu Komutanı olarak Afrin Operasyonu'nu yöneten Metin Temel Paşa, 2018 YAŞ kararıyla Orgeneralliğe terfi edildi.

Hayatı
1958 yılında Bayburt'un Taht köyünde dünyaya geldi. Gençlik yıllarında ailesiyle birlikte Adana'ya yerleşti ve eğitimini burada tamamladı. Kısa süre sonra askerliğe adım attı. Van Asayiş Kolordu Komutanıyken 15 Temmuz Darbe Girişimi sırasında vekaleten 2. Ordu Komutanı olarak atandı. Ardından 27 Temmuz 2016 tarihinde 2. Ordu komutanlığına getirildi. Fırat Kalkanı Harekatı'nda başarılı oldu. İdlib'de gözetleme kulelerinin kurulumunda ve Afrin Harekatı hazırlıklarında büyük rol oynadı. Afrin Operasyonu'nu yöneten komutan olarak atandı. 2018 YAŞ kararıyla Orgeneralliğe terfi etti.

Metin Temel'in yeni rütbesi ne? Muharrem İnce ne demişti? ile ilgili etiketler ismail metin temel yeni rütbesi ne muharrem ince ne demişti
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.