Metin Tekin: Bu kadroyla şampiyonluk çok zor

Beşiktaş'ın unutulmaz futbolcularından MEtin Tekin, Siyah-Beyazlılar'ın bu sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadrosunun bulunmadığının altını çizdi. Tekin, "Daha 8. dakikada gol yiyorsun ve tepki veremiyosun. Oyun gücü yok. Artık seyirci yok. Baskı, itici güç yok" dedi.

Beşiktaş efsanesi Metin Tekin, Siyah-Beyazlılar'ın kadro kalitesine dikkat çekerek "Bu kadroyla şampiyonluk yarışında olmanız mümkün değil" dedi. beIN Sport yorumcusu, şunları söyledi:

"Kadro kalitesini neye göre tartışacağız? Gençlerbirliği maçını kazanmaya yetip yetmeyeceğine göre mi, şampiyonluk mücadelesine yetip yetmeyeceğine göre mi? Bir kere bu kadroyla şampiyonluk yarışı içinde olmanız çok zor. Kendinden zayıf rakiplere yenildi hep. Trabzonspor’u güzel bir planla yenmişti. Antalya, Konya ve GBirliği’ne karşı başka bir oyun gerekiyordu. Beşiktaş’ın kaçan net 1 pozisyonu var, Gençlerbirliği'nin 3… Daha 8. dakikada gol yiyorsun ve tepki veremiyosun. Oyun gücü yok. Artık seyirci yok. Baskı, itici güç yok. Ona göre oynanmalı. Artık sadece saf futbol oynanıyor."

YARATICILIK NEREDE

Beşiktaş'ın eski sportif direktörü ise Beşiktaş-Gençlerbirliği maçı için şu yorumda bulundu:

"Beşiktaş’ın oyuncusu yok tamam ama oyun planı var diyemeyiz. Bir kimliği var diyemeyiz. Trabzon’da akıllıca bir stratejiyle kazanmıştı. O maçta da harika oynadı diyemeyiz. Kendi seviyenizde veya daha düşük kalibre ekiplerle oynuyorsanız hücum oynamak zorundasınız. Orada da yaratıcılık devreye girer. Yaratıcı oyununuz yoksa yaratıcı bir strateji devreye girer. Sergen Yalçın zeki bir insan, bunu atlatacaktır. Gençlerbirliği 22 defa rakip ceza sahasında topla buluşmuş!"

 

 

 

 

Metin Tekin: Bu kadroyla şampiyonluk çok zor ile ilgili etiketler Beşiktaş Gençlerbirliği Sergen Yalçın Metin Tekin
GÜNÜN VİDEOSU

Ankara'da sağanak sonrası facia... Sel sularına kapılan 2 kardeş aracın altında sıkıştı!

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde yağış sonrası sel sularına kapılan 2 kardeş aracın altına girdi. Çevredekilerin yardımıyla kurtarılan çocukların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.