Metin Sipahioğlu: Şampiyonluk posterlerimizden, FETÖ firarilerini çıkartmak zorunda kalan kulüp biz değiliz

Metin Sipahioğlu: "Burası Fenerbahçe Cumhuriyeti'dir, bu bir metafordur ama bu Fenerbahçe Spor Kulübü'nün her zaman duruşu ortadadır, bellidir. Tertemiz tarihi bellidir. Şampiyonluk posterlerimizden, belgesellerden bugünün FETÖ firarisi isimleri çıkartmak zorunda kalan kulüp biz değiliz Sayın Mustafa Cengiz."

Fenerbahçe yöneticisi Metin Sipahioğlu, 1959 öncesi şampiyonlukların tescili tartışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Sarı-Lacivertli idareci, Galatasaray'ın TFF'ye verdiği geçersiz şampiyonluklar dilekçesi ve pek çok tartışma hakkında konuştu.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in "Fenerbahçe Cumhuriyeti ne demek?" sözlerine yanıt veren Sipahioğlu, futboldaki FETÖ kavgasını yeniden alevlendirdi: Fenerbahçe yöneticisi şunları söyledi:

"Burası Fenerbahçe Cumhuriyeti'dir, bu bir metafordur ama bu Fenerbahçe Spor Kulübü'nün her zaman duruşu ortadadır, bellidir. Tertemiz tarihi bellidir. Şampiyonluk posterlerimizden, belgesellerden bugünün FETÖ firarisi isimleri çıkartmak zorunda kalan kulüp biz değiliz Sayın Mustafa Cengiz." 

"Hangi kulübün, cemaatlerin ve tarikatların etrafında gezindiği, hangi kulüp için bugünün terör örgütü liderinin, zamanın cemaat liderinin 'Onları dualarla ve himmetlerle ayağa kaldırmalıyız, her şeyi yapmamız lazım' dediği ortadadır. Galatasaray, bir maç öncesi 'Tek Krallık Galatasaraylılık" şeklinde pankart paylaştı. Biz bununla ilgili Türkiye'nin yönetim şeklini tanımıyorlar, krallık istiyorlar mı diyelim."

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe'nin eski kaptanlarından Ümit Özat, Emre Belözoğlu'nu kastederek "FETÖ'cü" imasında bulunmuş ve Sarı-Lacivertli kulüp bir cevap yayınlanmıştı.

Metin Sipahioğlu: Şampiyonluk posterlerimizden, FETÖ firarilerini çıkartmak zorunda kalan kulüp biz değiliz ile ilgili etiketler Fenerbahçe Galatasaray Mustafa Cengiz Metin Sipahioğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.