Galatasaray başkan adayı Metin Öztürk'ün yönetim kurulu listesi belli oldu

Galatasaray'da 30 Nisan Cumartesi günü gerçekleşecek olağanüstü seçimli genel kurul toplantısı öncesinde başkan adaylarından Metin Öztürk, yönetim listesini divan başkanlığına teslim etti. Öztürk, Twitter hesabından da başkanlık yarışındaki tek rakibi Eşref Hamamcıoğlu'na başarılar diledi.

Metin Öztürk'ün listesinde şu isimler yer aldı: "Bora İsmail Bahçetepe, Rıza Tevfik Morova, Can Natan, Adil Emecan, Mehmet İsmail Sarıkaya, Binnur Doğançe Zaimler, Dikran Gülmezgil, Emir Aral, Fabrizio Casaretto, Ethem Baturalp Pamukçu"

Yönetim listesindeki görev dağılımı ise şu şekilde:

2'nci başkan: Rıza Tevfik Morova,
Başkan yardımcısı: Mehmet İsmail Sarıkaya
Başkan yardımcısı: Dikran Gülmezgil
Genel sekreter: Bora İsmail Bahçetepe
Muhasip üye: Fabrizio Casaretto

Galatasaray başkan adayı Metin Öztürk'ün yönetim kurulu listesi belli oldu

 

METİN ÖZTÜRK KİMDİR?

14 Mart 1961 tarihinde İstanbul’un Şişli ilçesinde dünyaya gelen Metin Öztürk, 2015-2018 döneminde 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği başkanlığı görevinde yer aldı. 2019 senesinden bu yana Galatasaray Spor Kulübü'nün Divan Kurulu üyeliği yapmakta olup 4 Mayıs 2021'de Galatasaray Spor Kulübü'nün başkanlık seçiminde aday olduğunu açıklamış ve seçimde de 893 oy alarak 3. olmuştu.

41 yıllık ticari hayatı boyunca ülkenin birçok sigorta şirketlerine asistans hizmeti sağlayan yerli assistans şirketi Assistline'ın sahibi olan Öztürk, yayıncılık ve reklam sektöründe de faaliyet gösteren şirketleri yönetmektedir.

Galatasaray Adası'nın 30 yıl müdürlüğünü yapmış Süleyman Öztürk'ün en büyük çocuğu olan Metin Öztürk, aynı zamanda Galatasaray’da çok az kişinin sahip olduğu Onur Madalyası’nı kürek şubesine hizmetleriyle kazandırmış olan Türkiye Kürek Federasyonu eski başkanı Çetin Öztürk’ün de ağabeyidir.

Evli ve 3 çocuk babası Öztürk’ün iki kızı Galatasaray'ın lisanslı binicisi olup, oğlu ise Galatasaray Yelkencilik Şubesi Lisanslı sporcularından olup sayısız kupa kazandırmışlardır.

Galatasaray başkan adayı Metin Öztürk'ün yönetim kurulu listesi belli oldu ile ilgili etiketler Galatasaray Metin Öztürk
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.