Metin Külünk'ten Rifat Hisarcıklıoğlu'nun paylaşımına tepki: "Fırsatçıları çok iyi tanırız"

Eski Türkiye Büyük Millet Meclisi Üyesi Metin Külünk Rifat Hisarcıklıoğlu'nun İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaretini paylaşarak "Fırsatçıları ve de gülen yüzünün arkasında asıl yüzlerini saklayan profilleri çok iyi tanırız" dedi.

Eski Türkiye Büyük Millet Meclisi Üyesi Metin Külünk sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Rifat Hisarcıklıoğlu'nun paylaşımını eleştirdi.

Külünk, Hisarcıklıoğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaretini "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın @ekrem_imamoglu’nu ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerimizi ilettik" cümleleriyle yayınladığı fotoğrafı paylaşarak şunları kaydetti:

"Fırsatçıları ve de gülen yüzünün arkasında asıl yüzlerini saklayan profilleri çok iyi tanırız"

"Fırsatçıları ve de gülen yüzünün arkasında asıl yüzlerini saklayan profilleri çok iyi tanırız. Yıllardır Ankara’da içinde olduğu kurumda derebeylik yapanlardan ve her devrin kazananı olmayı ilke haline getirmiş duruşları olmayan modellerden bu ülke çok çekti. Fırsatçıları her iktidar karşısında el pençe divan durup, şartlara göre kendilerine yeni liman arayanlari iyi biliriz. Ama bir şeyde söylemek isteriz, bilmesi gerekenlerin de bilmesini canı gönülden temenni ederiz. En zor zamanlarımda tereddütsüz yanlarında olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı seçim sonrasında verdikleri fotoğraf ile ne mesaj vermek istiyorları kimse anlamıyor zannetmesinler?"

Metin Külünk'ten Rifat Hisarcıklıoğlu'nun paylaşımına tepki: "Fırsatçıları çok iyi tanırız" ile ilgili etiketler Metin Külünk Rifat Hisarcıklıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.