Metin Külünk'ten çarpıcı açıklama: Bu bir arınma sürecidir, sayın Erdoğan bunu yapacak güçtedir

AK Parti MKYK Üyesi Metin Külünk katıldığı bir yayında son dönemdeki tartışmalara değindi. Külünk sokağın arınma istediğini belirterek, “AK Parti bu arınmayı yapmak zorunda. Başarmak zorundayız. Türkiye’nin buna ihtiyacı var. İnsanlığın buna ihtiyacı var” değerlendirmesinde bulundu. Öte yandan Abdullah Gül'e de 'hodri meydan' çıkışında bulunan Külünk, “Ben Abdullah beyi 50 yıldır tanırım, kendisine altın tepsi içerisinde sunulursa, ancak vardır. Risk almaz'' cevabını verdi.

Metin Külünk, Ankara Masası Gündem Özel programında Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik’in konuğu oldu.

Son dönemdeki tartışmalara değinen Külünk, iddiaların görmezden gelinemeyeceğini söyledi.

Külünk sokağın arınma istediğini belirterek, “AK Parti bu arınmayı yapmak zorunda. Başarmak zorundayız. Türkiye’nin buna ihtiyacı var. İnsanlığın buna ihtiyacı var” değerlendirmesinde bulundu.

"BU GELİŞMELERİ ARINMANIN KAPISI OLARAK DA GÖRMEK MÜMKÜN"

Metin Külünk, “ Bu gelişmelerin hepsi sokağın AK Parti hareketine olan ümidinin daha güçlenmesi için bir arınmanın kapısı olarak da görmek mümkün. Bu tartışmalar var. Biz duymak istemesek de bu tartışmalar var. Var olduğuna göre buradan yola çıkarak bu büyük mücadeleye herkesin bulunduğu noktada üzerine düşen sorumluluğu yerine getirerek hareket etmesi gerekir.” dedi.

Metin Külünk'ten çarpıcı açıklama: Bu bir arınma sürecidir, sayın Erdoğan bunu yapacak güçtedir

"SAYIN ERDOĞAN BU ARINMAYI ÇOK NET YAPACAK GÜÇTEDİR"

Sokağın AK Parti’nin bütün var olan tartışmaların dışında bir ümit olarak güçlü kalmasını istediğinin altını çizen Külünk, “ AK Parti’nin en temel özelliği hep dalga boyunun üstünde kalan bir hareket olmasıdır. Bu tartışmalar izlenir, yaşanır bu ülkenin lideri sayın Erdoğan bu anlamda stratejisini belirler ve bu arınmayı çok net yapacak güçtedir.” ifadesini kullandı.

"AK PARTİ BU DÖNEMİ SAYIN ERDOĞAN LİDERLİĞİNDE KENDİNİ YENİLEYEREK AŞACAKTIR"

Külünk şöyle devam etti:

“Dolayısıyla bu bir arınma sürecidir AK Parti bugüne kadar nasıl en zor dönemleri hep kendini yenileyerek, aşarak başardıysa AK Parti bu dönemi sayın Erdoğan liderliğinde kendini yenileyerek aşarak başaracaktır ve müjdeyi veriyorum 2023 seçimlerinin galibi Cumhur İttifakıdır. Bu böyle biline. Tereddütsüz.”

Metin Külünk'ten çarpıcı açıklama: Bu bir arınma sürecidir, sayın Erdoğan bunu yapacak güçtedir - Resim : 2

''APDULLAH BEY KENDİSİNE ALTIN TEPSİ İÇERİSİNDE SUNULURSA ANCAK VARDIR''

Abdullah Gül’ün Cumhurbaşkanı adayı olup olmayacağına ilişkin sorua Külünk, “Ben Abdullah beyi 50 yıldır tanırım evimizde ismi konuşulanlardandır. Abdullah bey kendisine altın tepsi içerisinde sunulursa, ancak vardır. Risk almaz” cevabını verdi.

Külünk şunları söyledi:

"Hele sayın Erdoğan karakterindeki güçlü bir ismin karşısında hodri meydan buyursun açıklasın adaylığını. Hodri meydan buyursun açıklasın adaylığını öyle altılı masayı beklemekle olmaz liderlik bir duruştur biz 2018 in arkasından hemen ilan ettik 2023 teki adayımızı sayın Erdoğan dedik. Abdullah bey öyle sayın Mansur Yavaş'a çocuk muamelesi yaparak öyle CHP’lilere bana vermeyeceklerde kime verecekler CHP tabanı sayın Gül’e oy vermez şimdi CHP’nin tabanına nezaketsizlik gösterecek ama dikkat ederseniz bir işe hiç dokunmuyor. İstanbul Büyükşehir’in başındakine… Niye? Çünkü İBB’nin başındakine önemli payı var, ilk tebrik edenlerden değil mi şu anda şunu ifade edeyim."

Metin Külünk'ten çarpıcı açıklama: Bu bir arınma sürecidir, sayın Erdoğan bunu yapacak güçtedir ile ilgili etiketler AK Parti Recep Tayyip Erdoğan Abdullah Gül Metin Külünk

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.