Metin Külünk'ten AK Parti kongreleri için kritik FETÖ uyarısı

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk'ten kongre uyarısı

AK Parti, kongre takvimini 4 Temmuz Salı günü belde kongreleriyle başladı. 19 Ağustos-12 Kasım'da ilçe, 2018 yılı şubat ayının sonuna kadar da il kongreleri tamamlanmış olacak...

Süreç devam ederken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Yorulan varsa kenara çekilsin" mesajıyla AK Parti kongreleri de yeni bir anlam kazandı.

METİN KÜLÜNK'TEN FETÖ UYARISI

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk'ten ise bugün AK Parti kongreleriyle ilgili önemli uyarılar geldi.

Sosyal medyada yaptığı açıklamaya, "AK Parti milletindir" hatırlatmasıyla başlayan Külünk, "AK Parti 14 Ağustos 2001 ruhu ile 15 Temmuz 2016 ruhunun buluştuğu adrestir" ifadelerini kullandı.

fregregg

AK Parti kongreleri sürecinde dikkatli olunması ve kripto FETÖ'cülere fırsat verilmemesi gerektiğinin altını çizen Külünk, "FETÖ'nün kripto yapılar üzerinden siyasi partileri kontrol altına alma girişimlerinin devam edeceğinden hiç kimse şüphe duymasın... Siyaset alanında açık ve kripto hainlerin, yapılara sızma girişimlerine karşı "Ben vazgeçtim", "Artık değilim" cümlelerine kimse kanmamalıdır. Kongreler sürecinde TAKİYYE yaparak kendilerine yalancı işbirlikçi şahitler bularak kendilerini saklayarak sızmak İçin adım atacaklar. DİKKAT. Kongre sürecinde herkes tankın önüne bedenini atanları / ailesi ile helalleşip evinden çıkan kardeşlerimizi düşünerek adım atmak zorundadır." dedi.

Külün uyarılarını 10 madde halinde şöyle özetledi;

1- Siyasi partiler; milletin sahip olduğu iradeyi yansıtma ve devlete istikamet belirleme sürecinde demokrasinin vazgeçilmez unsurudur.

2- Bir anlamda siyasi partiler,demokratik toplumlarda birey, millet iradesi ve devlet arasında kesişme noktasıdırlar https://goo.gl/zRQ8jA

3- Bazı hallerde ise siyasi partiler, devletin ve milletin kaderiyle doğrudan kesişir ve ontolojik duruşuyla eş anlam ifade ederler.

4- Bu manada AK Parti, sadece bugünün Türkiye’si için değil, önümüzdeki yüzyıllık küresel şekillenmede rol belirleyen bir partidir.

5- AK Parti olarak sadece kendimize değil kendimizin ötesinde yeni bir zamana anlam katan ve stratejik önemi olan bir harekete yön veriyoruz.

6- Devam eden kongre süreçlerimiz ile bir muhasebe yapma fırsatı ve Türkiye’nin taşıyıcı gövdesi olma çabamızı devam ettireceğiz.

7- Kongrelerimiz ile yeniden biçimlenen dünyada ülke hedeflerimiz için, ihtiyaç duyulan insan kaynağı ve dava bilinciyle hareket edeceğiz.

8- Kongrelerimizde; vatan-millet-devlet-bayrak-bağımsızlık temelinde #15Temmuz ve #14Ağustos2001 ruhunu bütünleştirecek imzalar atılacaktır.

9- Kongrelerimiz sonucunda dava adamlarının oluşturduğu güncel bir teşkilat yapısı ve sokağın ‘İşte emin adam bu’ dediği kadrolar olacaktır.

10- Unutulmasın; sokaklarda oluşan boşlukları millet affetmez! Kongrelerimize ilişkin bekleyişin ve ümidin adı yine millettir... / SuperHaber

Metin Külünk'ten AK Parti kongreleri için kritik FETÖ uyarısı ile ilgili etiketler AK Parti Metin Külünk
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.