Metin Hara eski sevgilisini unutamadı, benzeri olarak Adriana Lima'yı buldu!

Dünyanın en güzel kadınlarından birisi olarak kabul edilen Adriana Lima ile Türk yazar Metin Hara, Atatürk Havalimanı'ndaki CIP Lounge'da bir araya geldi. Sürpriz buluşmada çiftin samimi anları kameralara yansıdı. İkili bu ilişkiyi yalanlamadı. Sosyal medyada ise konu hakkında yorumlar yapıldı. Didem Soydan, Demet Akalın konu hakkında ilginç açıklamalarda bulundu. Fakat en dikkat çeken yorum Metin Hara'nın eski sevgilisi oyuncu Beste Kökdemir'den geldi. Beste Kökdemir'in Adriana Lima ile olan benzerliği ise dikkatlerden kaçmadı...

Adriana Lima ile Türk yazar Metin Hara'nın, Atatürk Havalimanı'ndaki samimi görüntüleri magazin basınına bomba gibi düştü.

Sürpriz buluşmada çiftin samimi anları bir vatandaşın kamerası tarafından kaydedildi. Çiftin bir araya gelir gelmez hasret gidermek için sarılıp öpüşmesi dikkatlerden kaçmadı.

Kuantum hakkında yazdığı kitaplarla ünlenen Metin Hara’nın bu ilişkisinin ortaya çıkmasının ardından ünlü isimler bu aşk hakkında paylaşımlarda bulundu.

AturtuAtyuAr

Okan Bayülgen’in eski eşi Şirin Ediger, ‘Metin sen bizim her şeyimizsin’ şeklinde bir paylaşımla bu ilişkiye olan bakışını belirtirken; Demet Akalın, Adriana Lima’nın ilk eşiyle çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı ve altına da “İlk eşi, çok da şey yapmayın...” notunu düştü.

Akalın, yoruma kapalı olarak paylaştığı bu fotoğrafla adeta, ‘Adriana zaten ilişkilerinde çıtayı çok yüksekte tutan biri değil’ göndermesinde bulundu.

rtyerywery

Ancak en çok merak edilen hiç şüphesiz Hara'nın eski sevgilisine ait olandı. Metin Hara'nın eski sevgilisi oyuncu Beste Kökdemir'in Adriana Lima ile olan benzerliği ise dikkat çekti. Sosyal medya kullanıcıları tarafından bu benzerlik "Beste'yi unutamadı benzerini buldu" şeklinde yorumlandı.

Eski sevgili Beste Kökdemir'in o açıklaması...

Sürpriz aşkın ortaya çıkmasından sonra gözler Metin Hara’nın bir dönem aşk yaşadığı oyuncu Beste Kökdemir’e çevrildi. Beste Kökdemir, sürpriz aşkla ilgili şu yorumu yaptı; ‘Arkadaşlar sakin. Zaten vardı böyle bir şey. Benim de bildiğim bir şeydi. Metin’le dostluğumuz gayet güzel devam ediyor. Her şey yolunda.’

Metin Hara eski sevgilisini unutamadı, benzeri olarak Adriana Lima'yı buldu! ile ilgili etiketler Adriana Lima Beste Kökdemir Metin Hara benzerlik kafa karıştırdı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.