Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'ndan çarpıcı itiraf! Annesinin haber olması için yazdığı mektubu hangi gazeteci engelledi?

Metin Akpınar'ın 35 yıl sonra ortaya çıkan kızı Duygu Nebioğlu, Katarsis yayınındaki açıklamalarıyla yeniden gündeme geldi. Duygu Nebioğlu, annesinin yıllar önce haber olması için her şeyi anlattığı bir mektup yazdığını ve o mektubun haber olmasının bir gazeteci tarafından engellendiğini iddia etti.

Metin Akpınar'ın 35 yıl sonra ortaya çıkan kızı Duygu Nebioğlu, Katarsis yayınındaki açıklamalarıyla yeniden gündeme geldi. Duygu Nebioğlu, annesinin yıllar önce haber olması için her şeyi anlatttığı bir mektup yazdığını ve o mektubun haber olmasının bir gazeteci tarafından engellendiğini iddia etti. Peki, Duygu Nebioğlu'nun annesi mektupta neler yazdı? Suphiye Orancı'nın haber olması için yazdığı mektubu hangi gazeteci engelledi? İşte detaylar...

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu Katarsis'e katıldı. Nebioğlu olay yaratacak iddialarda bulundu. Duygu Nebioğlu yıllar önce annesinin bir gazeteciye ulaştığını ama Erol Simavi tarafından bu haberlerin basılmasının engellendiğini iddia etti.

''ANNEMİN MEKTUBUNUN HABER YAPILMASI ENGELLENDİ''

 Metin Akpınar'ın kızı açıklamasında "Babam doğduğumdan haberdardı. Gerçekten biliyordu. 1989 yılında Hürriyet gazetesine manşet olarak çıkmışız annem bizi aslında bir kadına veriyor o kadın da bize bakıcılık yapması için konuşma gerçekleşiyor. Ben annemden ayrıldığımda 2 aylıktım. Adile Şener ve Emin Şener ile görüşülüyor. Biz bakıcı kadına veriliyoruz" dedi.

"Emin Şener, Emin babam, baba diyorum, bu adam Tekirova'da gazetecilik yapan bir adama ulaşıyor bu adam bizi Hürriyet gazetesinde manşet yapıyor o dönem sahibi Erol Simavi olduğunu öğrendik, haber yapılıyor. Annem o dönem cezaevinde o gazeteciye mektup yazıyor Metin Akpınar'dan bahsediyor, o mektubu ortaya çıkartabildiğimde inanının bütün Türkiye ağlar. Çok zor durumda kalmış bir kadının cümleleri onlar. Metin Akpınar'ı söylüyor gazeteci bunu tekrar Hürriyet'e gönderiyor haber yapılmıyor Erol Simavi ismi, o dönem gazetecilerimiz hepsi Metin Akpınar ile arkadaş. O dönemin reklam olayları bile Erol Simavi'nin attığı manşetlerle oluyormuş."

Gökhan Çınar durumu özetleyerek "Bu süreçte o dönem yapılmıyor ve bu mesele kapatılıyor ve çocuk esirgemeye gönderiliyorsunuz" dedi. Duygu Nebioğlu ise "Evet, valiliğin de haberi oluyor zaten haberi olsun diye o gazeteye veriliyor" yanıtını verdi.

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'ndan çarpıcı itiraf! Annesinin haber olması için yazdığı mektubu hangi gazeteci engelledi? ile ilgili etiketler Metin Akpınar Duygu Nebioğlu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.