‘Metin Akpınar’ı saygıdeğer görmüyoruz’

Geçtiğimiz günlerde katıldığı programda ‘Türkiye cahil bir ülkedir’ şeklinde hakaretamiz ifadeler kullanan Metin Akpınar’a tepki gösteren Mehmet Metiner, “Aziz milletimin değerlerine hakaret eden birine asla saygı duymayız. Yargı ne yaparsa yapar, Metin Akpınar’ı sayıdeğer görmüyoruz.” dedi.

AK Parti 26. Dönem Milletvekili ve Yeni Şafak yazarı Mehmet Metiner, Haber Global’de katıldığı canlı yayın programında AK Parti seçmenine hakaret eden Metin Akpınar’a tepki gösterdi. 

Metin Akpınar’ın saygın olmadığını ifade eden Metiner, “Benim milletime ‘cahil’ diye laik seküler bir dinin mümini olduğunu gösteren, aziz milletimin değerlerine hakaret eden birine asla saygı duymayız. Yargı ne yaparsa yapar, Metin Akpınar’ı sayıdeğer görmüyoruz. Bu sözleri söylediği zaman bizim de eleştirme hakkımız var.” ifadelerini kullandı. 

METİN AKPINAR NE DEMİŞTİ?

Metin Akpınar katıldığı Altın Portakal Film Festivali’nde Türk milletine “cahil” diyerek şu skandal ifadelere imza atmıştı:

"Seküler, laik, pozitivist, Kemalistsinizdir, ne mutlu bana. Ama bir de karşı tarafta kocaman yüzde 51 var. Bugün Türkiye cahil bir ülkedir. Ben necip Türk Milleti'nin kararlarından ve allegliğinden ödü patlayan bir sanatçıyım. O yüzden onlar seçebiliyorlar, niye, çünkü (onu seçenlerin) ortalama eğitim seviyesi ilkokul beş. Daha liseden mezun bile olamadılar" 

‘Metin Akpınar’ı saygıdeğer görmüyoruz’ ile ilgili etiketler Metin Akpınar Mehmet Metiner
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.