Metin Akdülger Hayranlarına Şok Haber! Ünlü Oyuncudan Dizi Kararı Geldi

Fazla başrol oynamamasına rağmen televizyon dizilerinde dikkat çeken ve üstün bir performans gösteren pek çok genç oyuncumuz var. Bunlardan birisi de Metin Akdülger.

Fazla başrol oynamamasına rağmen televizyon dizilerinde dikkat çeken ve üstün  bir performans gösteren pek çok genç oyuncumuz var. Bunlardan birisi de Metin Akdülger.

Akdülger hem yakışıklı ve farklı yüz hatlarına sahip olan hem de başarılı bir oyunculuk sergileyen oyuncularımızdan birisi. İlk olarak dizi izleyicilerinin karşısına Medcezir dizisinde çıkan ve diğer ünlü oyuncular arasında kendisini göstermeyi başaran Akdülger daha sonra Analar ve Anneler dizisi ile dikkat çekti.

Metin Akdülger Hayranlarına Şok Haber! Ünlü Oyuncudan Dizi Kararı Geldi

Oyuncunun en önemli başrolü ise Nurgül Yeşilçay'la birlikte oynadığı Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisindeki IV. Murad rolüydü. Atiye ve Şahsiyet dizilerindeki performansı ile de çok beğenilen Akdülger yeni dönemde dizilerde yer alıp almayacağına dair bir açıklama yaptı.

Cansu Akın ve Metin Akdülger

Çok fazla göz önünde olmayan ve televizyonda da yer almayan Metin Akdülger'in bir süre önce internette Youtuber olarak ün kazanan Cansu Akın'la birlikte ilişki yaşadığı konuşulmuştu. Önce ilişkileri hakkında fazla konuşmak istemeyen çift Arnavutköy'de birlikte kameralara yakalandı.

Metin Akdülger Hayranlarına Şok Haber! Ünlü Oyuncudan Dizi Kararı Geldi - Resim : 2

Cansu Akın ve Metin Akdülger bir süre önce sosyal medyada ilişki yaşadıklarını da kabul etmişti. Beraber görüntülenen çiftle röportaj yapılmak istendi ve gazeteciler Akdülger'e yeni dönemde televizyonda yer alıp almayacağını sordu. Akdülger dijital platformda iki dizi ile birlikte görüştüğünü ama televizyon dizilerinde yer almayacağını söyledi. 

Hayranlarını Üzen Karar

Dijital platformlar aslında giderek yaygınlaşıyor. Ama yine de pek çok oyuncunun hayranı kendilerini televizyonlarda da görmek istiyor. Televizyonda yer alan diziler daha çok kişiye ulaşabileceği için Metin Akdülger'in bu kararı da sevenlerini üzdü. Oyuncu bu sıralar sevgilisi Akın ile gözlerden uzak kalmaya devam ediyor. Birlikte tatil yapan çift, yeni sezon başlamadan yorgunluk gidermeye çalışıyor.  

Metin Akdülger Hayranlarına Şok Haber! Ünlü Oyuncudan Dizi Kararı Geldi ile ilgili etiketler metin akdülger