Meteorolojiden videolu yağış uyarısı! / VİDEO

Meteoroloji Genel Müdürlüğü de teknolojinin gereklerine uydu. Sosyal medyada yayınladığı bir video ile son hava tahminlerini duyurdu. Yarın soğuk hava dalgasının Türkiye'yi terk edeceğinin açıklandığı videoda, yeni yağışlı hava dalgasının da cuma akşamından itibaren Türkiye'ye giriş yapacağı uyarısında bulunuldu.

Türkiye ve özellikle İstanbul'da kar vardı. Gece yağan kardan sonra İstanbul'da güneş açtı.Yarın da hava sıcak olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nin resmi sosyal medya hesabından paylaşılan videoda yeni yağışlı hava dalgasının Batı bölgelerinden başlayarak Türkiye'yi etkisi altına alacağı belirtiliyor. İstanbul'da cuma akşamından itibaren başlayacak yağmur hafta sonu devam edecek. Rüzgar etkili olacak. Batı bölgelerinden etikili olacak yağışlı hava tüm Türkiye'yi etkisi altına alacak.

Gündüz sıcaklık 9 derece, gece sıcaklık ise 7 derece. Rüzgar hafta sonu hızını artıracak. Pazar günü yağmur etkisini kaybetse de hafif yağış devam edecek. Gündüz sıcaklık 8 derece, gece sıcaklık 5 derece olacak.

Meteorolojiden videolu yağış uyarısı! / VİDEO ile ilgili etiketler Meteoroloji video yağışlı hava soğuk hava
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.